Aquest matí he sortit a les 7 i poc amb intenció de fer una sortideta curta, no tenia gaire temps, volíem marxar a passar el dia fora i tenia ganes de provar la Niner baixant alguna pista d’enduro de la zona.

He sortit cap al telecadira, sense la Greta, a l’estiu esta tancada l’estació perquè hi ha vaques pasturant i no tenia gaire clar si en trobaria i si la Greta s’hi encararia o no. No n’he trobat, ni n’he vist, demà sortiré amb la Greta.

Tan bon punt he arribat al telecadira he pujat per la pista verda de rigor, la blava que queda a l’esquerre esta tancada amb un filferro electrificat pel bestiar, he seguit la verda de rigor fins al final, fins el creuament amb l’estació de Eine, la veritat es que he pujat ràpid, més que amb la FatBike, però suposo que això es relativament normal.

Al creuament de Eine, deixant la Coulée Font Frede a la dreta, he encarat la última recta fins arribar al telecadira a dalt de tot, he tardat 30 minuts aproximadament, crec que en els meus millors moments amb la FatBike li he posar 4 o 5 minuts de més, amb neu es molt més planer però es més lent segons el tipus de neu. He deixat el telecadira a l’esquerre, he saludat uns excursionistes que acabaven de deixar el cotxe per començar a caminar i he seguit el camí buscant l’inici de la Enduro 6.

Tan bon punt he arribat a l’inici de la baixada, he parat, foto de rigor i avall. La sensació es bona, molt bona, la bici baixa molt bé i puja igual de bé. He deixat ambdós amortidors oberts, per tenir tot el recorregut disponible, i m’ha agradat molt com s’ha comportat la bicicleta. Hi ha un parell de salts petitons, els he fet perfectament i la pedra gran del final que amb la FatBike m’acollono un pel, la he baixat sense cap problema. Tan bon punt he arribat al final, he encarat de nou la verda que ens deixa al telecadira i cap a casa, on he arribat a les 8 i poc.

En total m’han sortit 8,57km que he fet en 48 minuts 58 segons, a una mitja de 10,5km/h, un desnivell positiu de 366 metres, un consum energètic de 758kcal. Crec que la pila de la cinta de pit esta esgotada, m’ha donat una mitja de 111 ppm que es el meu 63%, es molt poc i una màxima de 148 ppm que es el meu 84%. La velocitat màxima m’ha sortit de 39,5km/h, i el desnivell negatiu de 341 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 9709 m
Total climbing: 376 m
Total descent: -352 m
Download file: 17_08_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix