Aquest matí hem quedat per fer sortida un pel més llarga del normal, hem quedat a les 7 al Caprabo, hi érem només el Àlvar i jo, hem anat cap a Sant Pere de Ribes on havíem quedat a l’entrada de la carretera que dur a Can Lloses amb el Santi. El Fer ha enviat un missatge que no venia, el Santi ha aparegut 5 minuts més tard, però cap problema. Hem encarat la carretera que va a Olivella fins a l’entrada de la Masia Mas d’en Giralt, allà hem seguit cap al mas i abans d’arribar-hi, seguint recte, hi ha una pista que va vorejant la carretera, que deixa Mas Milà a l’esquerre i que et dur fins a Can Suriol, a la carretera d’Olivella. Allà hem agafat carretera uns 200 metres i l’entrada a la pista que dur fins a Les Gunyoles, no té gaire pèrdua.

Hem deixat les Gunyoles a mà dreta i hem pujat fins el cim, baixant per la dreta en contes de tornar per l’esquerre com fem habitualment, el camí de la dreta baixa al pla i el primer camí que hi ha a l’esquerre, ens dur fins a Sant Miquel d’Olèrdola, després d’algunes pujades i baixades i deixar l’entrada a Viladellops a l’esquerre, no hi pugem.

Passem el pont asfaltat de la carretera que va a Canyelles i que creua la C15 cap al Castell, però agafem la pista que hi ha després del pont a la dreta, la pista va pujant lentament, però sense parar fins creuar una carretera que ve de la urbanització Daltmar fins a Sant Miquel i seguim per pista pujant fins arribar a una pujada forta que va a una cantera, on seguim recte per un corriol que ens dur a la urbanització Daltmar, sobre de Canyelles.

Deixem el Pic de l’Àliga a l’esquerre i agafem la pista cap a la dreta, passant un cadenat. La pista baixa fins a la Casa Alta que deixem a la dreta i cap als Balcons, que no arribem, sinó que baixem per l’esquerre pel Fons de les Oliveres fins al Mas de l’Artís. Hi ha una bona baixada, llarga i un pel tècnica, però es fa bé. L’Àlvar recorda que en aquesta baixada, va trencar la antiga Gary Fisher que tenia, li vàrem muntar pinyó fix, el desviador de darrera es va trencar, però això va ser, potser, fa uns 5 anys o més.

Baixem per la trialera que hi ha davant de la placeta del Mas de l’Artís i un cop arribem de nou a baix a la pista que va a Vilanova, hem parat per fer la foto de rigor. Hem anat fent via, intentant arribar a Sitges a un horari adient, hem anat cap a Vilanova, hem anat a buscar la Masia d’en Cabanyes, la Mahle i hem tornat per antic Gran Casino de Barcelona, anant a buscar l’hospital els Camils i Puigmoltó, després el camp de vol i la urbanització Rocamar.

Hem arribat a Sitges a les 11:10 aproximadament, una bona ruta amb un bon horari de tornada. El Santi ha marxat cap a la platja, volia fer un bany abans de tornar, l’Àlvar volia arribar a casa abans de dos quarts per marxar a la platja i jo havia d’estar a casa cap al migdia, he arribar perfecte, a dos quarts estava a dins a casa amb la bici recollida.

A mi en total m’han sortit 57,94km que hem fet en 3 hores 33 minuts pedalant, a una mitja de 16,3km/h, una velocitat màxima de 48,4km/h, un consum energètic en el meu cas de 2654kcal, una mitja cardíaca de 133ppm que es el meu 76% i una màxima de 167 ppm que es el meu 95%. La mitja de cadència de 73 rpm, el desnivell positiu de 1111 metres i el negatiu de 1161 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 59964 m
Total climbing: 1107 m
Total descent: -1158 m
Download file: 16_07_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix