Hem volgut arribar a Clariana, però no hi hem arribat, ens hem perdut entre Vilanova i Cubelles. Hem quedat a les 7 al Caprabo, sabia que hi seria sol, he anat cap a Sant Pere de Ribes, el Santi havia d’aparèixer a la plaça de la Vila a les 7:30, ha aparegut a temps, hem anat cap a Vilanova on havíem quedat amb el David a la Mahle, a les 8 menys 10 ja hi érem, el David també.

Hem encarat el camí del Pantà de Foix, després de passar per sota del pont que creua l’autopista per sobre, hi ha un corriol a mà esquerre. Ens ha costat de trobat, la última vegada que vàrem fer aquesta ruta va ser al maig del 2014, fa més de 3 anys, i estava tot molt tapat, hi havia matolls més alts que les bicicletes, però hem pogut passar i he pujat fins al Camp de Golf de la Talaia.

Allà hem tingut el primer problema important del dia, la ruta que tenia marcada al track seguia per un camí que no hem estat capaços de trobar. El David ha dit que si seguíem per una pista que hi havia uns metres abans hi podríem arribar, la hem seguit, però en algun punt ens hem colat i hem anat a parar a la carretera del Pantà de Foix. Hem pedalat cap a Vilanova, fins que el David ha pensat que la millor manera per arribar a Clariana era pujar pel Pantà, per tan hem donat la volta i hem pedalat per carretera fins al Pantà de Foix.

Hem pujat al Pantà i l’hem creuat pel camí de sempre, però al final, on hi ha cases i una pista que es pot passar amb cotxe, hem anat a mà esquerre per pujar cap a una carretera que et dur a Clariana. Tan bon punt hem arribat a la carretera, el GPS ha trobat el Track, però estàvem de tornada ja, així que hem seguit per la carretera avall, seguint el track de tornada.

Als pocs metres a l’esquerre s’entra en una urbanització que hi ha un corriol llarg que et dur de nou a una carretera que et porta a Mas Trader, una urbanització que hi ha a Cubelles. Hem anat fins a Cubelles i el Santi volia veure la platja de Cubelles davant de la central tèrmica, així que hem anar vorejant per la platja fins a la Tèrmica de Cubelles i després en sentit contrari fins que hem acabat el passeig i començava un camí amb sorra de platja. No hem volgut pedalar per sorra de platja, es la millor manera de fer malbé la bicicleta, així que hem entrat cap al poble, hem creuat un pont que passa per sobre la via del tren, hem deixat el Camping a la dreta i ens he trobat a l’antiga carretera de Cubelles a Vilanova, que hem seguit fins trobar l’entrada del restaurant la Cucanya a la dreta.

Des d’allà hem anat pedalant fins entrar a Vilanova pel final de passeig. Hem pedalat pel passeig fins a la rambla principal on el David ha marxat cap a casa i el Santi i jo hem seguit cap al Far per venir cap a Sitges per la platja de l’home mort, un camí molt transitat per homes que busquen sexe fàcil, es un camí on es practica el “cruising”.

Hem arribat a l’Atlàntida i hem anat fent via cap al Terramar, on el Santi s’ha quedat, volia fer un bany abans de tornar a casa. Jo he fet via cap a casa.

La part que ens hem perdut es des de Cubelles a Mas Trader, just on hi ha el pont que passa l’autopista per sobre, hi ha un camí que va fins a Clariana, es un camí de corriols a la part alta i de pista a la part més baixa que et dur a sobre del pantà de Foix, en total son uns 10 quilòmetres, que son els que ens han faltat per fer la ruta sencera. Hem de revisar de nou on ens hem perdut, no hem estat capaços de trobar el camí original i el David ha dit que es miraria a Google Maps on s’havia colat per dur-nos a la carretera del Pantà en contes de dur-nos a Cubelles. Ja farem al setembre.

A mi en total m’han sortit 56,07km que he fet en 3 hores 18 minuts pedalant, a una mitja de 16,9km/h, una velocitat màxima de 46km/h, un consum energètic de 2444kcal, una mitja cardíaca de 114 ppm que es el meu 65% i una màxima de 165ppm que es el meu 94%. La cadència mitja ha estat de 72 rpm, el desnivell positiu de 829 metres i el negatiu de 863 metres.

Aquí us deixo el track d’avui, però no val la pena seguir-lo, hi ha passeig de Cubelles plenament evitable i la part més divertida que va de Cubelles a Clariana i tornada per Mas Trader no esta feta, ens hem perdut i no la hem trobat.

Total distance: 58439 m
Total climbing: 836 m
Total descent: -872 m
Download file: 23_07_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

La propera sortida en grup serà de cara a finals d’agost, ara amb les vacances, no tinc clar si podrem coincidir de nou tots per sortir plegats o anirem fent fins a finals d’agost.

Digues si t'ha agradat

Comparteix