Aquest matĂ­ he sortit d’hora, tenia poc temps, i he hagut d’abandonar la sortida, he baixat la tija telescĂČpica i no hi ha hagut manera de fer-la tornar al seu lloc, no pujava.

Resulta que ha fet fred, sota zero, hi havia 4 graus negatius quan he sortit i suposo que el líquid de la tija, que es oli, s’ha quedat fred, massa dens i no ha tornat a lloc.

DesprĂ©s d’avortar la ruta, a la tarda ho he tornat a intentar i aquest cop si, la tija ha funcionat i he trobat neu, he pogut pedalar amb neu per sobre de 1500 metres, cosa que no havia aconseguit encara aquesta temporada.

Faltaven uns minuts per les 6 de la tarda, he sortit amb la Fatbike cap al cĂ mping de Palau de Cerdanya, no he fet la drecera de sempre, he pensat que a aquella hora potser hi havia algĂș i no volia molestar, per altra banda, baixant pel carrer, no havia de baixar la tija i tot ajuda 😊

Des del cĂ mping de Palau amunt, per anar cap a la dreta, per la pista mĂ©s trencada que estava com sempre, perĂČ amb algun punt de fang, poca cosa.

He anat fent via amunt cap al Mas Tartas i he començat a trobar neu en algun punt, a mida que anava agafant més desnivell hi havia neu als llocs on no toca el sol habitualment.

M’he plantat al Mas Tartas amb un temps normal, uns 25 minuts, bĂ© per anar amb la FatBike.

A mida que he anat agafant mĂ©s alçada hi havia mĂ©s neu i ha estat quan hi ha el desviament on he anat a l’esquerre que hi havia bastanta neu, calculo que entre 5 i 8 centĂ­metres, costa mĂ©s de pedalar, es com si pedalessis per sorra, perĂČ he obert camĂ­, no hi havia passat ningĂș abans.

Aquí ja hi havia neu, bé, una bona capa, i jo molt content, super happy.

He anat fent via fins arribar al tancat elĂšctric on diu Osseja 2,5km i ja en duia uns 10 aproximadament.

AllĂ  he passat el tancat i avall, amb pressa, el sol marxava i tenia por de que es fes fosc mentre tornava.

Poca neu baixant, un pel, perĂČ poca cosa, i com que era poc i a sota hi havia pedra o terra, no hi ha hagut pas cap problema.

DesprĂ©s dels 3 tancats elĂšctrics de rigor i de fer els tobogans, he vist que la llum ja marxava i la temperatura baixava en proporciĂł tambĂ©, hi havia un grau, quan he sortit de casa n’hi havia 7, ha caigut el termĂČmetre uns 6 graus amb una hora.

He aparegut al càmping d’Osseja per creuar el poble i arribar a casa, encara amb llum i molt content.

En total m’han sortit 12,74km que he fet amb 1h 4m, es una ruta que faig habitualment amb 57 minuts, es a dir, mĂ©s lent, perĂČ amb neu. Una mitja de 11,8km/h, amb un desnivell positiu de 476 metres i negatiu de 460 metres, cadĂšncia mitja de 69 rpm, mitja cardĂ­aca de 139 ppm que Ă©s el meu 78% i mĂ xima de 169 ppm que Ă©s el meu 94%, consum energĂštic de 883 calories i fresca, 4 graus de temperatura mitja i 1 grau de mĂ­nima, millor que al matĂ­ he m’ha donat de mĂ­nima -4 graus i de mitja -2 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12919 m
Total climbing: 486 m
Total descent: -488 m
Download file: 04_03_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix