Aquest matí he fet una sortideta curteta, no tenia intenció de sortir, però com que demà segurament no surti i donen pluja la resta de la setmana, he pujat fins al Refu de Nahuja i he tornat buscar corriols.

Sense pressa, faltaven 5 minuts per dos quarts de nou del matí, he encarat la pujada a les antenes, cap a Nahuja.

Avui he fet, no ho havia fet mai, la drecera que hi ha a l’últim revolt, es un carrer mal asfaltat i només en part que puja amb bastanta inclinació, té un desnivell interessant, però amb el 26 a davant i el 50 a darrera que duc a la Fatbike, es pot pujar quasi qualsevol cosa.

Un cop a dalt, a la banda de pista, he mirat d’anar marcant ritme per veure si arribava al cim, just on hi ha el tancat elèctric amb bon temps, i si, he pitjat el Lap del Garmin amb 42m 06s, que es un molt bon temps, i encara més amb la Fatbike.

Després del tancat, foto de rigor i baixada cap al Refu de Nahuja, a bon ritme, els Formula Cura que li he muntat son espectaculars.

Després del Refu, al tancat d’animals, a l’esquerre, trialera avall.

M’he trobat un parell de vaques just abans del pas canadenc, no hi passen, per descomptat i al següent revolt a la dreta es quan vas recte i acabes en un altre tancat elèctric.

Aquest avui l’he passat per sota, per no obrir-lo. La bici per dalt i jo per baix.

Un cop passes el tancat, hi ha una baixada amb inclinació i ja ets de nou a la pista que he fet uns minuts abans en sentit contrari.

Baixada anant per feina fins agafar la trialera que hi ha a mà dreta de la carretera just després de les antenes, que et deixa al corriol que va de Nahuja cap a Osseja.

Tornada pel corriol, que es ràpid i avui no he trobat ningú, fins a l’estació de tren d’Osseja i cap a casa.

En total m’han sortit 13,58km que he fet amb 1h 7m a una mitja de 12,2km/h amb un desnivell positiu de 548 metres i negatiu de 546 metres, cadència de 70 rpm de mitja, pols cardíac mig de 125 ppm que és el meu 70% i màxima de 152 ppm que és el meu 85%, 456 calories de consum energètic i temperatura més de tardor, 9 graus de mitja i 7 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 13734 m
Total climbing: 560 m
Total descent: -561 m
Download file: 15_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix