El que dura una classe d’Spinning, però al natural, molt millor.

He sortit de casa cap un quart de nou del matí, la idea era fer quelcom curt, no tenia gaire temps.

He baixat cap al llac i encarat el càmping de Palau de Cerdanya, a partir d’aquí la pujada per la pista.

Al primer creuament he anat a la dreta, on segur que no hi ha passat cap vehicle i la neu estava menys trepitjada, només per la gent que hi ha passat caminant.

Costa més de pedalar amb la neu sense trepitjar, però he pujat relativament còmode.

A partir d’on s’ajunten de nou les pistes, ja estava trepitjada, per tan la pujada es molt més còmoda i àgil.

Pujada fins el km 5 aproximadament on hi ha el desviament a l’esquerre per baixar cap al Mas Tartas per un corriol.

Aquest recorregut l’he fet molt corrent en sentit contrari, i tenia al cap fer-lo amb bici, així que avui ha estat el moment.

A l’esplanada del mas, com que hi ha hagut vent, ha mogut la neu, amb punts on hi havia poca cosa, es veia la gespa de sota i en altres punts on hi havia un pam de neu nova.

Les parts amb un pam de neu, ha costat de pedalar, la resta tot bé.

Foto de rigor, estava espectacular, sortint el sol i començant a escalfar la banda de l’Ermita de Bell-Lloc, Llívia, Puigcerdà, etc i la banda on som nosaltres més freda i fosca, un color blanc blavós a tot arreu.

Temperatura de 5 graus negatius, res a veure amb el dilluns que vaig arribar a 9 graus, la diferencia es nota moltíssim, amb 5 de negatius vaig bé amb la roba que duc, amb 9 negatius no es pot fer res.

D’aquí cap a Palau de nou hi ha un corriol que baixa, es ample, no té cap complicació, només un punt on s’ha de creuar un riuet, que estava glaçat per sobre, he pogut passar molt bé, caminant per sobre d’uns troncs que hi ha posats i com que la part de sobre del riu estava glaçada, amb la bici sense tocar aigua.

Fins arribar a baix hi ha un parell de tanques pel bestia, s’ha de vigilar en obrir-les i tancar-les de nou, tal i com estaven.

He creuat el pont que creua el riu a Palau de Cerdanya i cap a casa pels carrers de Palau primer i Osseja després.

M’han sortit 10,18km que he fet amb 51 minuts, el que dura una classe d’spinning habitualment, però no té preu fer-la en aquest lloc, molt millor que tancats dins un gimnàs 😊

La mitja de 11,8km/h, el desnivell positiu de 317 metres i negatiu de 306 metres, la cadència mitja de 68 rpm, la mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i la màxima de 160 ppm que és el meu 92%, consum energètic de 657 calories, temperatura mitja de la ruta 4 graus negatius i em diu que la mínima de 6 graus negatius.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 10349 m
Total climbing: 326 m
Total descent: -326 m
Download file: 25_01_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix