Aquesta tarda/nit de dilluns teníem planificada una sortida nocturna, una nocturna lleugera, ja que hem quedat a les 21:00 al Caprabo i hem estat de tornada a les 22:30, per tan hem utilitzat llum 30 minuts, no més.

Hem sortit en Josep Maria i jo, hem pujat la Fita, hem anat fins als caçadors i hem baixat a Vallcarca per Mas Quadrell. Des de Vallcarca, pujada per la pista habitual que passa per sota de l’autopista fins a Can Granada.

Ha estat bo, perquè en Josep Maria ha fet el comentari que la setmana passada vàrem veure un parell de senglars i una serp, cosa que vol dir que hi ha molta vida al parc natural. Avui hem vist un parell de guatlles petites i tan bon punt hem arribat a Can Granada hem vist passar un senglar que ha creuat d’esquerre a dreta, un senglar amb una bona mida.

Tan bon punt hem passat Can Granada, cap a Campdasens hem vist uns senglar que creuaven d’un camp de dreta cap a l’esquerre, jo n’he contat entre petits i grans set. Suposo que devia ser una família, han corregut molt tan bon punt ens han sentit. Hem passat Campdasens i encarant la última pujada, hi ha una recta amb terra, abans de començar la part amb ciment, ha creuat un altre senglar, amb bona mida també, aquest ha corregut davant nostre potser 8 o 10 metres fins que s’ha perdut a mà dreta.

Hem arribat a dalt de tot de la pujada de Campdasens un pel abans que la setmana passada, hem sortit més d’hora també. Ens hem fet la foto de rigor, hem encès els llums i hem començat la tornada, ràpida i sense problemes. Jo he baixat per la trialera que hi ha un pel més avall del collet de la Fita, en Josep Maria ha baixat per la pista. Ens hem plantat al Caprabo de nou a les deu i poc del vespre, bona temperatura, bona companyia i bona ruta.

A mi m’han sortit 27,13km que hem fet en 1 hora 29 minuts, a una mitja de 18,1km/h, potser un pel més ràpid que la setmana passada. La velocitat màxima que m’ha marcat el GPS ha estat de 55,8km/h, suposo que baixant la Fita, de nit es veu si puja algú i pots baixar un pel més segur. En el meu cas, el consum energètic de 1360kcal, la mitja cardíaca de 147 ppm que es el meu 84% i una màxima de 173 ppm que es el meu 98%, la mitja de cadència de 74 rpm, el desnivell positiu de 619 metres i el negatiu de 615 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27872 m
Total climbing: 654 m
Total descent: -652 m
Download file: 10_07_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix