Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo o a les 8 a Can Lloses a Sant Pere de Ribes, de Sitges només he sortit jo, a Sant Pere de Ribes érem el Fer i el Santi que ha arribat uns minuts tard, ve de la Plana Novella.

Hem sortit a les 8 i poc, carretera d’Olivella, cap a Mas Milà, i ens hem desviat a la dreta per anar a buscar el camí de muntanya que acaba a sota el pont de la carretera que va a Olivella, hem sortit a Can Suriol i d’allà hem agafat la pista que va cap a Les Gunyoles. En contes de fer la ruta habitual, un cop hem passat el desviament a la dreta que diu Santa Susana urbanització, hem agafat el següent a la dreta, el que diu Les Gunyoles 3 kilòmetres. Es un desviament que jo no havia fet mai, el Fer el va fer a inici de mes amb el Mario.

De camí cap a Can Suriol, hi ha un punt que es baixa, es creua la riera i es puja, son una baixada i una pujada curta, però intenses. He fet un canvi estrany pujant i la cadena s’ha trencat. Hem hagut de parar uns 10 minuts per desmuntar les partes trencades amb el tronxa-cadenes i muntar la peça que la uneix de nou. Crec que els 2 trossos de cadena que vaig afegir a Puigcerdà, quan vàrem fer la sortida llarga, no estaven en tan bones condicions com la cadena que duia, que es relativament nova la vaig canviar al juny. A veure si aguanta un pel més, suposo que li hauré de fer un canvi en breu.

Arribes a Les Gunyoles igualment, però a baix al poble per la part de darrera. Hem vist un parell de nois que baixaven en sentit contrari a nosaltres abans d’arribar al poble, un d’ells duia l’equipament de Garran en BTT, suposo que devia ser el cosí del Xavi, si més no li he cridat això i m’ha fet l’efecte que m’ha contestat positivament. Arribant al poble, hem vist a mà dreta unes trialeres important que no hem fet i no coneixiem, les miraré a CompeGPS, a veure si les puc dibuixar aquesta setmana i les fem el diumenge vinent.

Hem creuat el poble i hem anat a buscar el camí habitual, que puja seguint els pals de llum. La tornada la hem fet de forma diferent, ens hem desviat a la dreta i hem baixat al pla de Vilafranca del Penedès, vorejant la muntanya fins arribat a Sant Miquel d’Olèrdola. Hem baixat pel mateix camí que vàrem fer la setmana passada, un cop a la pujada de Viladellops, hem agafat la carretera que va cap a Canyelles i a la dreta a la que hem pogut, seguint un tros de la Cuabarrada 2016, just un parell de quilòmetres que pugen al principi més fort i després més suau fins arribar a la urbanització que puja cap al Pic de l’Àliga.

Un cop a la urbanització, hem baixat uns metres per carretera fins agafar de nou una pista que ens ha dut al mig del poble de Canyelles, hem sortit del poble per darrera de la benzinera per anar a buscar el camí que creua la C15 i que puja a les antenes del Montgròs, un camí conegut, sobretot la segona pujada forta, la del dipòsit d’aigua.

Avui el Fer ha fet el primer tros sobre la bici, jo he perdut tracció i no he pogut i el segon, la pujada forta, ha hagut de baixar, ha pujat amb el 32 en contres de canviar al 20, potser massa. Jo he aconseguit pujar amb tot el que duia i el cor a punt de sortir-me per la boca. El Santi ha arribar uns segons més tard.

Un cop a dalt, hem parat per fer la foto i el Santi ens ha dit que el dimecres d’aquesta setmana ha fet 48 anys, no ha dit res abans, sinó ho haguéssim celebrat d’alguna manera. Amb la foto n’hi hagut prou, diu que ha estat una setmana difícil de feina.

Hem baixat cap a Sant Pere de Ribes per la última trialera, la de rigor que puja a mà esquerre i ens deixa al Castell. Un cop allà, hem anat cap als Vinyedos, el Fer i el Santi han anat a mà esquerre, jo he seguit recte per tornar cap a Sitges per l’autòdrom.

He arribat a casa amb 51,79km que he fet en 3 hores 26 minuts pedalant, en total he arribat a casa a les 11:40 aproximadament, per tan hi hem estat una bona estona de més, però amb les pèrdues de temps… La mitja de 15,1km/h, la velocitat màxima de 49,4km/h, en el meu cas el consum energètic de 2485kcal, la mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 74% i la màxima de 175ppm que es el meu 99%, suposo que pujant a les Antenes del Montgròs. La cadència mitja de 75 rpm, perfecte, el desnivell positiu de 1119metres i el negatiu de 1141metres.

Aquí us deixo el track d’avui, es una ruta “nova”, tot i que la major part son conegudes.

Total distance: 51665 m
Total climbing: 1125 m
Total descent: -1149 m
Download file: 13_11_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix