Aquest matí havíem quedat per anar a Begues, hem de preparar la Cuabarrada del 9 d’octubre i la Sitges a Montserrat del 16, però al final hi ha hagut canvi de plans.

A les 7:30 estàvem només l’Anna i jo al Caprabo, el Fer va anular ahir que havia confirmat i el Ramon no ha aparegut, tot i que m’ha enviat un missatge a les 9, s’havia adormir, això vol dir que el cos li demanava descansar més que no pas sortir.

El Santi no havia confirmat, però no va assegurar que vingués.

L’Anna tenia les dues rodes un pel desinflades, he intentat inflar la de darrera primer i m’he trobat que a mida que inflava la roda estava més desinflada. Ha passat un ciclista que ha parat al costat nostre a esperar a la resta i li hem demanat la manxa, ha passat el mateix no hi havia manera.

Hem anat a la benzinera però no obrien fins a les 8, faltava un quart d’hora. Just en aquell moment ha trucat el Santi, li hem explicat on érem i el perquè i ha baixat, estava al cim de la Fita esperant-nos.

Mentre venia el Santi ha arribat la noia de la benzinera, que ha obert abans d’hora i ens ha deixar l’aparell per la bomba a pressió, hem inflat, havia perdut un pel de líquid, però semblava que tot bé. Ha vingut el Santi i hem sortit plegats Fita amunt, però a l’alçada de la rotonda, tornava a perdre, ens hem adonat que la vàlvula estava fluixa i per això perdia.

Hem baixat de nou a la benzinera, hem fixat bé la vàlvula amb les mans, res de eines per evitar problemes si algun dia hem de posar càmera i hem inflat de nou. Aquesta vegada ha anat bé, no ha perdut res d’aire ni de líquid tubeless, tot arreglat.

Hem començat a pujar la Fita que devien ser les 8 i 20 aproximadament. Hem decidit no anar fins a Begues, s’hagués fet molt tard i havíem d’estar de tornada cap a les 11 com a molt tard.

Hem fet la Fita, després hem baixat fins a Vallcarca, hem pujat a Campdasens, foto de rigor i cap a Vallgrassa, allà hem decidit anar fins a Can Grau per carretera i per la hora, hem baixat cap a Quatre Camins pel GR5. Allà he arribat jo primer, el Santi al cap d’una estona i esperant a l’Anna el Santi ha hagut de marxat, havia quedat i es feia tard.

Un cop ha arribat l’Anna hem baixat als Massets i pista de tornada per la Fassina, caçadors, la Fita i a Sitges de nou.

En total a mi m’han sortit 38,39km que hem fet en 2 hores 39 minuts pedalant, a una mitja de 14,4km/h, una màxima de 53,9km/h, en el meu cas un consum energètic de 1980kcal, una cadència mitja de 71 rpm, una freqüència cardíaca mitja de 126 ppm, una màxima de 170 ppm i el desnivell de 911 metres positius i 925 negatius.

Aquí us deixo el track d’avui, la setmana vinent més.

Total distance: 38257 m
Total climbing: 957 m
Total descent: -975 m
Download file: 25_09_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix