Aquest matí de diumenge hem quedat a les 7:30 al Caprabo, el dia es fosc a les 7 i a les 7:50 a Sant Pere de Ribes a l’entrada de Can Lloses. A les 7:30 estàvem l’Anna i jo a Sitges i a Ribes només hi havia el Santi, el Fer ha enviat un missatge a última hora que no podia venir.

Hem anat a fer Les Gunyoles, el primer tros per carretera com sempre i a partir d’aquí per muntanya fins a Can Suriol i després d’un trosset de carretera per muntanya de nou fins a Les Gunyoles, sense cap problema.

El dia perfecte, bona temperatura, no feia ni calor ni fred i el temps molt bo, tot i que mirant a Sitges es veia que hi havia una tempesta interessant sobre el mar.

La tornada habitual, però ens hem trobat que hi havia una batuda de porc senglars i hem decidit evitar corriols, fer pista ample i mirar de sortir de zona de caçadors el més aviat possible.

Hem arribat a la carretera que venia d’Olivella a Sant Pere de Ribes i hem encarat de nou cap a Can Lloses. Ha estat curiós que hi ha hagut una parella de ciclistes de carretera que ens han passat just abans de la pujada a Can Lloses, jo m’he enganxat a ells amb la FatBike i donant tot el que he pogut els he pogut seguir una estona fins avançar el primer que esperava el segon, s’ha quedat un pel sobtat de que el pogués seguir, s’ha de dir que jo també. Hem creuat unes paraules amables i jo he anat cap a Can Lloses a esperar el Santi i l’Anna i ells han seguit recte.

A la tornada cap a Sitges hem trobat un grup important de ciclistes, entre ells el Javi, el pintor. Hem parat a parlar amb ell, ens ha dit que ha sortit amb el seu pare i uns amics. Hem quedat que hem de sortir un pel més plegats, ara tenim la cursa de Canyelles el 9 d’octubre i es qüestió de fer-la amb dignitat.

Hem arribat a Sitges a temps, sense problemes, a mi m’han sortit 44,77km que hem fet amb 2 hores 47 minuts sobre la bici, a una mitja de 16km/h, una velocitat màxima amb la Fatbike de 50,4km/h. En el meu cas un consum energètic de 2198kcal, una freqüència cardíaca mitja de 124 ppm i una màxima de 170 ppm, una cadència mitja de 73 rpm, el desnivell positiu de 818 metres i el negatiu de 828 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 44621 m
Total climbing: 905 m
Total descent: -918 m
Download file: 18_09_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix