Aquest matí de dissabte he sortit amb la FatBike. Ha estat nevant tota la nit i seguia nevant quan he sortit. No tenia clar si tindria una sortida frustrada o podria pedalar, però m’hi he arriscat.

A la porta de casa hi havia neu, estàvem a 5 graus negatius i la neu arribava al pedal, es a dir, al pedalar, el pedal entrava dins la neu, però no arribava al pedalier.

Amb feina he aconseguit sortir del carrer de casa, la llevaneus no havia passat. Si que ho havia fer pel carrer de sobre de casa, per tan allà, he anat molt millor.

Ha durat poc, ja que anant cap a sota del telecadira, al revol, la llevaneus ha seguit avall, i he hagut de seguir recte amb bastanta neu, però he pogut pedalar. He anat amb 3 pinyons, quan es un carrer pla.

Un cop a sota del cadira, he aconseguit pujar un parell de metres, però a la que hi ha hagut un pel d’inclinació, he hagut de fer peu, no podia pedalar. He caminat fins al telecadira, havia passat la retrac, per tan, la neu estava trepitjada.

No se si estava millor o pitjor per poder pedalar, però he avançat uns metres fins arribar a la pujada que arriba a la caseta de l’escola d’esquí.

Allà si que hi havia passat la retrac, per tan, he pogut pujar, amb cura i amb marxes llargues, per no perdre tracció.

Tan bon punt ha començat a tenir un pel de desnivell, la roda de darrera ha començat a relliscar, he anat baixant marxes fins deixar el 50 a darrera, i davant duc un 26 ovalat, es a dir, una relació molt curta.

La Château d’Eau, es a dir la verda de la dreta, no estava trepitjada per la retrac, i he pensat en abandonar directament, impossible pujar amb neu trepitjada, sense trepitjar impensable.

He sentit un soroll i ha aparegut la retrac per la pista que volia baixar, coincidint amb que he hagut de fer peu, no he pogut seguir.

Ens hem saludat, he caminat un parell de metres més i he pujar de nou a la bici. Neu trepitjada però molt tova, amb dificultats, però he pogut anar fent.

A la que he arribat al creuament per la Promenade en Fôret, la verda de la dreta de tot, he vist que no estava trepitjada, i he pensat que per la pista que venia pujant, ara que agafa inclinació impossible.

M’he ficat a la Promenade en Fôret i he aconseguit pedalar 2 metres com a molt.

Tenia 2 opcións, o caminar un quilòmetre ben bé per neu verge amb la bici a l’esquena, per la mateixa pista que havia fet un parell de metres o mirar de caminar un quilòmetre per l’altre pista, ja que amb la inclinació que hi ha i amb la neu com estava, era impossible poder pujar pedalant.

He escollit la tercera opció, foto de rigor i abandonar la sortida. He tornat a casa pel mateix camí que havia fet venint, es a dir, sortida frustrada.

Us deixo el track d’avui, però fa pena.

Em surten 2,62km que he fet amb 18 minuts, a una mitja de 8,4km/h i un desnivell de 90 metres. Ridícul.

Total distance: 2983 m
Total climbing: 124 m
Total descent: -123 m
Download file: 07_03_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix