El resum de la sortida d’avui seria bàsicament això, relliscar. He sortit de casa a les 7:30 aproximadament, aquesta nit no ha glaçat, però hem estat a un parell de graus, i la retrac no ha treballat aquest matí, va treballar ahir a la tarda i fins tard a la nit, ho vàrem veure des de casa.

M’he trobat que sota del telecadira hi havia un munt de tolls de fang, i que un cop he encarat la pista de pujada al telecadira i he trobat neu, la roda ha marxat, ha relliscat.

Estava tots la pista pentinada per la retrac, però glaçada, relliscava moltíssim, però moltíssim vol dir que he hagut de pujar constantment buscar no seguir les línies que havia deixat la retrac, he hagut de pujar tota l’estona mirant de que els tacs de les rodes agafessin les línies de costat, per tal de tenir un pel de tracció i no notar que venies pedalant sobre gel directament, es a dir, sense moviment.

La pujada a la caseta de l’escola d’esquí ha estat la primera, m’ha costat, però he pujat sense fer peu, a partir d’aquí he encarat la Château d’Eau i no l’he deixada. No he volgut pujar pel mateix lloc que ahir, ja que ahir vaig haver de fer peu un parell de cops per gel.

La pujada primera, al revol, just que deixes la Promenade en Fôret a la dreta, ha estat la prova de foc, fent zetes i mirant de girar on hi havia neu sense trepitjar, per tal que la roda de davant no marxes, i la de darrera pogués agafar grip a les marques de terra.

M’ha costat, però he pujat. Hi he posat tot el ferro, he pujat amb el 50 a darrera i el 26 ovalat a davant, molt suaument sense fer cap força brusca, per no perdre tracció.

Un cop he trobat al camí de la via de servei a l’esquerre, tan bon punt he passat el telecadira, m’hi he ficat. I crec que ha anat pitjor, ja que les rodes s’enfonsaven, no estava trepitjat per la retrac, i si la velocitat que durs no es prou ràpida, el pes per centímetre augmenta i les rodes s’enfonsen.

He fet peu un cop només, fins que he aconseguit agafar la velocitat adient per no enfonsar-me, però no m’he vist amb cor de seguir la via de servei, el desviament a la dreta es veia menys trepitjat i no he volgut caminar més, així que he seguit recte cap a la vermella, la Record.

Un cop a la pista, com a mínim les rodes no s’enfonsaven, però seguíem relliscant molt. He encarat la Château d’Eau de nou, pujant fent zetes fins que al sortir de la vermella, s’ha fet més planer, llavors pel lateral esquerre, on la retrac no havia passat, he pogut anar fent fins que he començat a relliscar de nou, i he tornat a pujar fent zetes, perquè els tacs dels neumàtics agafessin el pentinat de la pista de costat i poder tenir grip per pedalar.

He trobat de nou la via de servei a l’esquerre, i m’hi he posat. Molt millor aquí, estava trepitjada de fa setmanes, però no hi havia les marques de la pinta de la retrac, per tan es podia pujar molt millor.

Al final, quan gira a la dreta, estava bé. Crec que ho han aplanat perquè han fet sortides amb gossos de neu per aquesta pista, per tan he pujat bé, fins arribar de nou a la verda, just abans d’arribar al telecadira.

Els últims metres al telecadira bé, he agafat de nou la via de servei i he anat a buscar la resta de ruta que vaig fer ahir, he passat per l’inici de l’Enduro 4, deixant la verda i la blava que creues, després la negra, l’entrada de l’Enduro 6, el remuntador que puja i la vermella, per anar a buscar la part final de la Coulée Font Frede.

He baixat per la Coulée, estava molt més pedala de ahir, si no neva un pel, els queda poca temporada, i avui es 1 de març.

Un cop al creuament de Eine i Saint Pierre dels Forcats, he baixat cap a Saint Pierre, agafant al creuament de pistes, la Enduro 6 i 7 que són les mateixes.

Hi ha un munt d’arbres caiguts que no deixen baixar la trialera bé, però més o menys he pogut baixar, amb alguna parada per passar per sobre d’un arbre.

Un cop a baix de tot, m’he ficat de nou a la Château d’Eau i he encarat la tornada igual que la vinguda, pista fins avall, i per sota del telecadira cap a casa.

He arribat a casa amb 8,95km que he fet amb 56 minuts i mig, a una mitja de 9,5Km/h, amb un desnivell positiu de 402 metres i negatiu de 430 metres, el consum energètic de 682 calories, la mitja cardíaca de 132 ppm que es el meu 76% i una màxima de 156 ppm que es el meu 87%. No em funciona el sensor de cadència, haig de mirar perquè, però no li he posat ganes.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 9167 m
Total climbing: 417 m
Total descent: -455 m
Download file: 01_03_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix