Aquest matí m’he llevat a les 7:00, la idea era sortir a les 7:30, però encara era fosc, he sortit uns minuts més tard. Hi havia molta neu i feia fred, estàvem sota cero, però m’agrada molt.

He sortit sense la Greta, no vol sortir més amb la bici amb mi als matins, he encarat el telecadira, avui la neu estava més trepitjada que ahir, he pujat sense fet peu fins a la base del telecadira, he encarat la blava Le Combe per agafar a la dreta la versa Promenade en Fôret, però com que la part on es separen amb la Château d’Eau no esta trepitjada, he pujat per la Château d’Eau, com ahir.

Avui molt millor, no he posat el segon pinyó, he pujat amb un tercer, però controlant per on pujar. A la que he arribat al desviament a la dreta, abans d’agafar de nou la blava Le Combe, que et dur a la Promenade en Fôret de nou, l’he agafada.

No estava trepitjada, per tan m’ha costat molt pujar, la roda de darrera s’enfonsava, la neu no estava compactada i això complica molt la pujada.

He pogut pujar sense haver de fer peu, però relliscant de grip la roda de darrera. Un cop ha estat més planer el terreny, he agafat la PRomenade en Fôret i fins al telecadira sense problemes, i amb molt bon ritme de pujada.

Des del telecadira, com ahir, per la via de servei, que m’ha costat igual que ahir, creuant la blava, la negra i la vermella, per arribar a la Coulée Font Frede i seguint la via de servei pujant, he hagut d’agafar velocitat, sinó la roda de darrera no em deixava pedalar bé.

Es una combinació, avui m’he adonat que si anava per sota de 19km/h no podia pedalar bé, les rodes es quedaven clavades a sota i no hi havia manera de poder avançar, però amb aquest mínim i esforços, si que podia.

Al arribar a l’Abandonada, he parat a fer un parell de fotos i gaudir del paisatge, realment increïble. Veure sortir el sol a la vall de la Cerdanya es molt bonic, a més estant tot molt blanc com avui.

He seguit per la mateixa via de servei, creuant de nou el remuntador de la negre de Eine, la negra, la vermella del final i he començat a baixar per la via de servei, però m’he adonat que la roda de darrera es clavava, la neu estava molt tova.

Solució pedestre, seient a baix de tot, el cul a darrera, per donar el menys pes possible a la roda de davant i en cas de marxar la bici, marxava de darrera, però era més senzill de controlar que si marxa de davant.

He arribat de nou a la pista vermella, seguint la via de servei. M’he adonat que amb el ovalat de 26, per sobre de 26km/h amb una cadència lenta no es possible agafar pedalada, i amb una cadència alta, em quedo sense poder pedalar a poc més de 30km/h, ja hi contava, però avui ho he notat.

He aparegut a Eine estació, i no he volgut baixar per tornar pel camí de Eine a Saint Pierre, ha que amb la neu caiguda, segurament sense trepitjar hagués estat un mal de cap tot el camí, així que he encarat la pujada per la mateixa pista que duia per anar a buscar el creuament de Eine amb Saint Pierre dels Forcats.

La pujada l’he poguda fer bé amb la bici, fins un punt que amb tot posat, fent zetes de pujada, la roda de davant s’ha aixecat al fer la zeta i he hagut de fer peu. Així que els últimes 4 o 5 metres els he fet a peu, no m’he vist amb cor de poder tornar a pedalar sobre la bici.

Un cop a la banda de Saint Pierre, he baixat la Promenade en Fôret, però a la part de neu sense trepitjar, m’he quedat clavat, com ahir, no es podia baixar, tot i que estava la neu un pel trepitjada de peus, no d’esquis.

He caminat uns metres i he agafat el corriol de la Enduro 6 i 7 de baixada, ja que entremig dels arbres, es veia menys neu.

La baixada bé, molt millor del que m’esperava pel corriol entremig dels arbres, no m’he aturat, la neu em frenava i he baixat bé. He passat la pedra grossa pel lateral dret, no m’he vist amb cor de fer-la i he arribat de nou a la Château d’Eau.

Des d’allà, amb les ulleres posades, he baixat fins al telecadira, per anar a buscar el carrer de sota de l’estació i directe fins a casa sense gaires problemes.

He arribat a casa amb 12,25km que he fet amb 1 hora 5 minuts, a una mitja de 11,2km/h, em dona una mitja més alta que ahir, perquè la baixada he agafat més velocitat que ahir. El desnivell positiu de 421 metres, el negatiu de 424 metres, el consum energètic de 731 calories, la mitja cardíaca de 131 ppm que es el meu 75% i una màxima de 157 ppm que es el meu 90%. Amb la pila canviada del sensor de cadència i la cinta de pit, les dades han estat correctes.

Total distance: 12609 m
Total climbing: 458 m
Total descent: -491 m
Download file: 08_12_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix