Aquest matí de diumenge hem quedat a les 7:30 al Caprabo, hem aparegut el Santi, l’Àlvar, el David de Vilanova, en Josep Maria, el Fer i jo (en Raül). Hem pujat la Fita a bon ritme, contant que dúiem gent de perfils diferents, però que podríem mirar de anar ràpid en alguns punts i abaixar el ritme en altres. Volíem baixar Santa Susana, avui tocava trialeres.

El David em deia que no esta dedicant massa temps a la bicicleta, que li dedica més temps a córrer, però va molt bé. En Josep Maria que ha tornat als entrenaments per fer Triatlons, no cal ni parlar-ne, el Fer ha d’agafar forma, el Santi va lentot com fa un parell d’any i l’Àlvar ha pujat molt bé.

Tan bon punt ens he arreplegat a la Fita, hem pedalat plegats per baixar cap a Jafra pels Holandesos, d’allà hem baixat als Massets de Dalt pel corriol que surt del pàrquing de Jafra, just darrera la cadena. Tan bon punt hem arribat a baix, ens hem adonat el perquè esta tancat de la Fassina a Quatre Camins fins el 15 de juny, estan allisant el camí amb màquines i posant-hi terra. Espero que no hi posin asfalt.

Hem arribat als Massets de Dalt i hem pujat pel corriol que hi ha a mà esquerre i que va paral·lel a la pista principal a la part inicial. La hem pujat bé, però amb molta calor. Jo he arribat molt suat, he tret el té que m’he pres abans de sortir de casa. Hem parat un parell de minuts per fer la foto de rigor, el Fer havia d’estar a les 9 a casa i ja marxava, així que no hi havia altre lloc.

Hem seguit la pista principal que va a parar a la pista que puja a Quatre Camins des de Sant Pere de la Plana, allà el Fer ens ha deixat i els altres 5 hem baixat per la trialera que cau per darrera, per anar a buscar el camí que creua les vinyes i que ens dur a la pista que va de Quatre Camins a Olivella. Allà hem pujat un pel fins arribar a la carretera de Can Grau. Hem pujat per la carretera fins trobar el desviament a mà esquerre que et dur cap a Olesa de Bonesvalls, l’hem agafat. La part principal té un parell de pujades importants, just fins passar Can Gran, o si més no el camí que et dur a la masia.

Hem seguit la pista fins arribar a l’entrada de la baixada de Santa Susana a mà esquerre, després de la cadena. He baixat primer, la baixada es espectacular, estava molt neta, molt bé, molt ràpida. He enganxat un ciclista que venia davant meu, però he tingut sort, perquè ha parat a mà esquerre amb un altre company per seguir un corriol que surt a mà esquerre. No el conec, camí a descobrir…

He arribat a baix de tot esgotat de cames, cansat de baixar. Com m’agrada aquesta frase, cansat de baixat. He esperat la resta que venien un pel més ressegats, he fet alguna foto de més i després de una parada per anar al lavabo d’un minut just, he seguit pujant fins a la Masia. D’allà hem tornat, però en contes de tornar pel camí de baix, com fem sempre, el Santi ha proposat tornar per un camí que hem fet vàries vegades, però sempre en sentit contrari. Hem seguit la pista a l’esquerre, la que et dur a Can Mitjans i al cap d’uns 100 metres, a mà esquerre hi ha una entrada d’un camí que et dur a un camp llaurat, a una vinya. A mà dreta, el camí passa pel lateral de la vinya i baixa fins arribar a la riera. Un camí molt tapat, però ciclable i sense cap perill. Al final de tot, es surt de la riera, es puja a mà esquerre i es va a la pista principal que torna de Santa Susana cap a la carretera d’Olivella, la pista principal.

Hem baixat fins arribar a la carretera i hem agafat el corriol que va pel lateral que et dur a Can Suriol. Passes per sota del pont de la carretera d’Olivella i segueixes pel mateix camí fins arribar a la urbanització que hi ha a la dreta, Mas Milà. Des d’allà hem agafat el camí que puja cap a Can Pere de la Plana, la pista ampla que hem deixat al trobar a la dreta el corriol que esta marcat com a PR i puja fins a la urbanització. Tan bon punt hem arribat a la urbanització, hem baixat per carretera fins al creuament de Can Pere, la granja, i hem baixat pel corriol de rigor que fem sempre de tornada a casa.

El David s’ha acomiadat de nosaltres, ell marxava cap a Sant Pere de Ribes i Vilanova, la resta hem agafat el corriol de la riera per anar a parar al camí que fem sempre de Sant Pere de Ribes a Sitges i hem tirat cap a Sitges, per anar a parar a Mas Alba, a la carretera que puja a la urbanització. Allà ens hem acomiadat tots i hem fet via cap a casa cadascú.

A mi m’han sortit en total 42,40km que hem fet en 2 hores 49 minuts, suposo que el David n’hi hauran sortit uns quants més i el Fer uns quants menys. La mitja de 15km/h, es un bon ritme. La màxima de 45,1km/h, en el meu cas el consum energètic de 2156kcal, la mitja cadíaca de 134 ppm, que es el meu 76% i una màxima de 168ppm que es el meu 95%. La cadència mitja de 78 rpm, el desnivell positiu de 937 metres i el negatiu de 960 metres.

Aqui us deixo el track d’avui.

Total distance: 42285 m
Total climbing: 1016 m
Total descent: -1041 m
Download file: 28_05_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix