Aquest matí de diumenge hem quedat a les 7 al Caprabo, tot i que no ha aparegut ningú, i amb el Santi a les 7:30 aproximadament a la Plana Novella.

Hem sortit el Santi i jo, el Fer m’ha enviat un whatsapp que estava molt cansat i l’Anna s’ha adormit i no ha vingut.

He sortit amb la Fatbike, he pujat la Fita millor que ahir, es noten els pedals automàtics, he muntat uns Crank Brother Candy sencills que m’ha deixat el Fer de #BikeIT.

He baixat pels Holandesos, he pujat Jafra i m’he trobat amb el Santi a l’entrada de la Plana Novella, just al castell budista.

Hem decidit anar a fer la baixada de Santa Susana, ell amb la Scott rígida de 26 i jo amb la Felt DD30, també rígida i també de 26, però amb més neumàtic que ell.

Hem anat per carretera a buscar Can Grau, ens hem creuat un grup de 3 ciclistes de carretera i resulta que eren el Mario, el Javi i el Gaizka. Hem parat i hem estat parlant una estona els 5.

Hem seguit fins a Can Grau i d’allà per pista cap a Olesa de Bonesvalls per fer la baixada de Santa Susana.

El Santi m’ha fet baixar primer, ell amb la rígida va molt més lent.

Ha anat tot molt bé, fins que a la part final, on es un corriol més ràpid, m’he emocionat un pel massa i he acabat punxant la roda de darrera de la Fatbike, una punxada per una pessigada de la càmera amb la llanta, i això que dur un neumàtic de 4! Es el que es coneix com una Snake Bike.

He desmuntat la roda, tret la càmera, que es grossa una bona estona i he posat un “parche”. No hi ha hagut sort, he hagut de desmuntar de nou i posar-hi més cola. La segona vegada ha anat millor, però ens hem adonat que la càmera estava mal posada i estava recargolada.

2016-07-03_fatbike punxada

La tercera ha estat la definitiva, he inflat sense gaires problemes i hem seguit baixant. La pega es que hem perdut més de mitja hora amb la punxada.

Havia d’estar a casa d’hora, cap a les 10:30, per tan hem anat tornant cap a la carretera d’Olivella per la pista principal, d’allà hem anat cap a Mas Milà per la pista que va al costat de la carretera i des de Mas Milà fins a Can Lloses hem anat per carretera.

La tornada cap a Sitges per la pista de rigor, tot i que el Santi s’ha quedat a mig camí i ha marxat a Mas Alba cap a casa, jo he seguit cap a Sitges on he arribat a temps.

En total m’han sortit 40,15km que he fet en 2 hores 30 minuts pedalant, no en total de la sortida, que amb la punxada ha estat molt més temps. La velocitat mitja de 16km/h, la màxima de 49,8km/h, en el meu cas el consum energètic de 2007kcal, la freqüència cardíaca mitja de 127 ppm i la màxima de 168 ppm, el desnivell positiu de 819 metres i el negatiu de 844 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 40028 m
Total climbing: 885 m
Total descent: -911 m
Download file: 03_07_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix