Aquest matí de dissabte hem quedat a les 7 al Caprabo a Sitges l’Anna i jo i a Sant Pere de Ribes, a l’entrada de Can Lloses el David que venia de Vilanova i el Santi que venia de la Plana Novella.

Jo he sortit amb la #fatbike, tinc la Cannondale Trigger a #BikeIT, li toca canvi d’un parell de rodaments dels basculant de darrera i una revisió a la tija telescòpica.

No havia sortit mai amb la Fatbike pel Garraf fins aquest dijous a la tarda, i realment trobo a faltar la Cannondale.

Té el pedalier molt baix, per tan el punt d’equilibri de la bici es baix, això es bo per baixar, però per pujar li dono cops a totes les pedres que trobo al camí.

Per altra banda no duc pedals automàtics, tot i que m’he passat per BikeIT a buscar-ne uns per sortir demà.

Inicialment no havíem de sortir demà, però al final podem, així que el cap de setmana farem sortida doble.

Jo, per motius que no venen al cas, però poc agradables, havia d’estar a les 11 a Terrassa, per tan la sortida havia de ser curta i a la resta ja els hi ha anat bé.

Havíem programat anar a les Gunyoles, però al final hem decidit anar fins a Olivella pel camí que hi ha al costat de la carretera, els últims metres per carretera, hem pujat al poble, pel camí de darrera, hem arribat al cementiri, i hem baixat per un corriol que estava molt tapat i que fa temps que no hi passa ningú.

El Santi va anar al concert de Jazz Maridat a Vilafranca del Penedès ahir i va arribar a quarts d’una de la matinada a casa, així que aquest matí, per mandra de llevar-se més d’hora i preparar la bici, ha vingut amb la Scott rígida de 26, amb neumàtics de 1.9. Ràpida ho es una estona, però per les trialeres ha patit bastant baixant.

Jo he patit menys, tot i que el Santi em diu que duc el neumàtic de la FatBike massa inflat i que hauria de desinflar-la més per poder baixar millor, crec que ja vaig bé com vaig.

A la baixada de la trialera l’Anna ha caigut, com sempre, i ha quedat encaixonada en un esbarzer, com sempre, el que avui l’ha tret el David i no el Xavi, com sempre J

WhatsApp-Image-20160702(5)

Hem fet via a la dreta i hem puat fins a Quatre Camins on hem anat de tornada com cap a Can Lloses i ens hem deixat anar pel corriol que hi ha a mà esquerre.

Baixant pel corriol, el que hi ha just al costat de la pista de ciment principal que puja dels Massets a Quatre Camins, hem trobat una tortugueta creuant la pista.

La veritat es que jo baixava primer, he vist la tortuga quan li he passat per sobre, he pensat que l’havia aixafat segur i no m’he vist amb cor de parar.

La resta han tardat un pel més i es perquè el Santi que ha vist la tortuga a parat.

Resulta que amb la velocitat i gràcies a que estava al costat d’una pedra, no la he tocat.

Han ajudat a la tortugueta a creuar el corriol, per evitar que algú altre que baixes amb pressa li pogués fer mal.

WhatsApp-Image-20160702

Un cop tots avall, hem decidit tornar, eren les 9 del matí i per estar a les 9:30 a Sitges no teníem gaire marge.

Voliem pujar per la pista cap a La Fassina i després pujar pels Holandesos, però al final per temps, hem decidit pujar per la pista normal i corrent.

El Santi ha fet la volta per evitar la pujada i el David a l’alçada de la Fita ha marxat cap a Mas Alba i Sant Pere de Ribes.

L’Anna i jo hem baixat per la pista normal, trialera inclosa en el meu cas, cap a Sitges, demà més.

Demà diumenge hem quedat a les 7 al Caprabo, o a les 7:30 passades a la Plana Novella amb el Santi, que aquesta nit anirà a Vilafranca de nou al concert de Jazz Maridat, jo demà amb FatBike però amb CrankBrother, espero que molt millor.

En total m’han sortit 31,24km que hem fet en 2 hores 9 minuts pedalant, a una mitja de 14,5km/h, una velocitat màxima de 50,8km/h, en el meu cas un consum energètic de 1499 kcal, una freqüència cardíaca mitja de 124 ppm i una màxima de 157 ppm, el desnivell positiu de 667 metres i el negatiu de 667 també, avui clavats.

Us deixo la ruta d’avui per si algú la vol seguir

Total distance: 31180 m
Total climbing: 718 m
Total descent: -719 m
Download file: 02_07_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix