D’esquerre a dreta som el Fer, el Raül, el Damià, el Santi, el Pedro i el Ramón

Avui diumenge 26 hem quedat a les 7 al Caprabo, la idea era arribar a Olivella ja que el Santi havia d’anar a votar, per segona vegada, els polítics de rigor no s’han posat d’acord, i aprofitàvem la sortida perquè pogués fer-ho.

Érem el Santi, el Fer i el Damià.

El Fer ha vingut amb la Lapierre i amb el neumàtic cosit, la setmana passada li va fer un tall amb una pedra i cosit amb fil l’ha salvat.

Hem pujat la Fita, hem baixat pels Holandesos, hem pujat Jafra i hem baixat per darrera fins arribar a l’inici de la pujada dels Massets.

Els Massets els hem deixat a mà dreta i hem pujat pel corriol que hi ha a la dreta, estava perfecte, ha plogut un pel aquesta nit, un xàfec de 5 minuts, suficient per mullar el terra i evitar pols i refrescar l’ambient.

Hem arribat al cim, el Fer li ha costat un pel, ha pujat amb el 32 a davant, i el Damià ha hagut de fer peu, diu que sempre ha de parar al mateix lloc.

Hem seguit la pista ample cap a Valles Altos i a la dreta hem baixat per la trialera que hi ha a mà dreta del camí.

El Damià no ha vingut amb gaires ganes, suposo que la caiguda de fa un parell de mesos encara li afecta, ha baixat un trosset a peu.

El Santi s’ha canviat el neumàtic de davant de la KTM Lycam, li ha posat un neumàtic amb molt de tac de la Bark d’Enduro amb càmera i amb una protecció entre el neumàtic i la càmera de Kevlar, sembla que amb això ja no entren punxes. Punxes no sé, però per baixar li ha anat de meravella, baixa molt més ràpid que amb el Larsen TT que duia fins ara.

Hem anat fent via cap a Olivella, el Damià anava a davant quan a la masia que hi ha abans de començar a baixar darrera del cementiri hem trobat el Ramón i el Pedro.

El Ramón em va dir ahir que sortiria amb el Pedro, que no volien sortir amb nosaltres perquè el Pedro anava just de forma.

Hem pedalat plegats avall, i com que era d’hora, hem agafat el camí de l’esquerra fins a Can Suriol i pel corriol al costat de la carretera fins a Olivella, on hem arribar a les 9 menys poc, perfecte per votar.

Ens hem fet la foto de rigor, i el Ramón i el Pedro han tornat cap a Sitges, nosaltres hem baixat per darrera l’ajuntament fins anar a buscar la carretera que ve de Can Grau i hem tornat per agafar la pista de sortida que agafem sempre quan fem Santa Susana.

Hem pujat per la primera pujada forta, la que hi ha després de la primera cadena. El Damià no l’havia fet mai, l’hem avisat que era dura, però no es pensava que tan.

La pujada es va fent tranquil·lament amb una fals pla, fins que de cop comença a agafar desnivell de pujada amb molt poc grip i “s’encabrona” bastant. Fins el punt que el Damià ha fet peu, jo he intentat seguir uns metres més, però per falta d’equilibri no he pogut aguantar gaire.

He caminat uns passos fins a poder pujar de nou a la bici i no relliscar pujant, encara quedava molta pujada.

Hem arribat al cim, hem baixat i el Damià i jo hem esperat el Fer i el Santi després de la cadena.

Bona pujada i bona suada, sort que avui amb la ploguda matinal havia refrescat un pel.

Un cop tots a munt, no tenim clar si tornar cap a Can Grau i fer el GR5 cap a Quatre Camins o, com hem fet al final, anar cap a Olesa de Bonesvalls, baixar cap a Santa Susana, hem gaudit molt i tornar per darrera, agafant de nou el mateix camí que havíem fet en sentit contrari una estona abans i tornar fins a la carretera.

El Damià venia just de temps i ha decidit tornar per carretera des d’Olivella, el Fer, el Santi i jo hem tornat per la mateixa pista que hem fet al matí quan hem anat a Olivella fins a Can Suriol i d’allà hem seguit la pista de rigor fins arribar a la carretera, on hem decidit tornar cap a Sant Pere de Ribes per muntanya en contes de fer-ho per carretera.

La pujada es planera però no para, desviament a la dreta cap a Can Pere la Plana i baixada per la trialera que et dur a la part més pot urbanitzada de la urbanització.

D’allà camí conegut, ens hem separat del Fer que ha tornat cap a Ribes a la Masia de la Carretera i el Santi i jo hem anat tornant cap a Sitges.

El Santi s’ha quedat al polígon Mas Alba, havia de tornar a casa i jo he anat tornant cap a casa, eren les 11:30 i havia quedat per anar a la platja.

En total m’han sortit 49,13km que he fet amb 3 hores 43 minuts, a una mitja de 13,2km/h, una velocitat màxima de 42,8km/h, un consum energètic de 2543kcal, la mitja cardíaca en el meu cas de 127 ppm i la màxima de 176 ppm, la cadència de 70 rpm, el desnivell positiu de 1191 metres i el negatiu de 1218 metres. Suposo que si es fa un càlcul entre les 7 del matí que hem sortit i les 11:30 que he arribat a casa, surten més hores de los 3:43 que hem pedalat, hem fet alguna parada per xerrar i reagrupar-nos i per anar a votar.

Aquí us deixo el track d’avui per si algú li ve de gust fer-lo.

Total distance: 48978 m
Total climbing: 1297 m
Total descent: -1324 m
Download file: 26_06_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix