Avui no hi ha el Raul, i com de costum hem quedat a les 7:30 al Caprabo, allà hi érem el Santi, el Gaizka, el Xavi (Vilanova), el Ramon, el Damià i jo (Xavi Sitges); a última hora a fallat el Fer i l’Anna.

Hem pujat la Fita i hem anat cap a la Casa Nova (Holandesos) per baixar per la drecera que ens porta sota Can Marcé; hem anat a un ritme rapidet, ja que apart del Damià que sempre va fort, el Xavi i el Gaizka porten molt d’entrenament de carretera i això fa que tinguin força resistència.

Hem pujat a Jafra, i hem baixat per la drecera de darrera fins als Massets i d’allà hem pujat per la drecera que hi ha al cul de fondo fins a quatre camins; hem creuat el camí i hem baixat per la trialera que hi ha just enfront, direcció Olivella. Allà hem tingut el primer petit incident del dia, en la baixada el Ramon ha caigut, aparentment res greu, una petita rascadeta a la cama i endavant.

Hem pujat fins al cementiri d’Olivella i hem baixat fins a la plaça, però just un metres abans d’arribar el Santi ha près l’iniciativa, agafant una drecera que només ell deu conèixer, i que seguia el rètol de “Pont Vell”, i hem anat a parar a la carretera que ve de Can Grau, però just uns metres abans d’arribar-hi hem tingut el segon incident, relliscada del Ramon i caiguda amb cop al colze, una altra ferideta que hem netejat i hem posat una tirita.

D’allà hem baixat per la drecera que hi ha al costat de la carretera fins a l’entrada del camí de les Gunyoles i hem seguit fins a Mas Milà, on hem agafat el camí que serpenteja la vall i va pujant cap a Valles Altos, fins que unes revolts abans d’arribar-hi hem agafat la drecera que trobem just a la dreta i que segueix pujant fins a l’entrada de la urbanització.

Allà hem parlat què fèiem i hem decidit baixar per la trialera que hi ha just a la dreta de la Granja Escola Can Pere, però baixant el Damià a fet un tall a la coberta hi hem hagut de parar i posar una càmera. En iniciar la marxa m’he adonat que jo també havia punxat a davant, he inflat i semblava que perdia molt poc, així que he anat tirant. Hem tornat per la ruta clàssica Sant Pere – Sitges, on quan hem arribat a la casa de la carretera he hagut de tornar a inflar. En arribar a les Casetes, el Damià ha anat directe cap a casa pel camp d’avions, anàvem tard, ja que volíem arribar aviat; la resta hem tornat pel costat de l’autopista fins a Sitges.

Hem acabat amb 34,88km, que hem fet en 2h44minuts, a una velocitat mitja de 12,7 km/h i amb un desnivell de 739m.

Digues si t'ha agradat

Comparteix