Aquest matí de dissabte hem quedat a les 7:30 al Caprabo, havia confirmat el David de Vilanova i el Santi.

Hem sortit el David i jo cap a la Plana Novella, allà ens esperava el Santi.

Volíem anar a Begues, i hem anat fent per la pista principal, que estan arreglant-la, li estan posant terra.

Un cop hem arribat a la masia que hi ha a mà esquerre, hem baixat pel corriol cap a Begues, però sense arribar al poble, arribem al costat de la carretera que va de Gavà a Vilafranca del Penedès.

Allà hem agafat pista per anar cap a Olesa de Bonesvalls per muntanya, es una ruta coneguda, relativament dura però llarga.

Hem arribat a la cimentera, havent baixat per la trialera que surt a la dreta de la pista, que esta marcada amb un GR.

No hem sortit a la cimentera, hem seguit pel corriol que hi ha a l’esquerre i que va a parar uns metres mes endavant de la fàbrica de cal, tot i que li diem cimentera.

D’allà uns metres per carretera i a l’esquerre de nou hi ha una pista que puja fins a La Mola.

Es passa la cadena i comença a pujar bastant.

Jo duia el David a davant i m’ha confessat que en punts així es quan troba a faltar dur 2 plats en contes d’un de sol, normal, el desnivell es interessant.

Hem deixat el camí de la Mola i hem baixat a la dreta fins anar a buscar la pista de Olesa a Can Grau, la que passa per l’avenc de l’esquerrà.

Hem seguit pista amunt, anàvem a un ritme prou bo avui, m’he trobat bé i el Santi venia ràpid, el David no cal qüestionar-ho, va com un coet.

Hem arribat a Can Grau i hem fet el GR5 (tornillo) fins a Quatre Camins i allà hem decidit tornar per Sant Pere de Ribes, així el David té menys distància fins a Vilanova.

Hem passat la urbanització de Can Pere la Plana, hem baixat per la granja escola de Can Pere i hem anat cap a Sitges.

Ens hem acomiadat del David que ha fet via cap a Sant Pere de Ribes, volia passar-se per la benzinera a mullar la bici amb la mànega, hi havia boira aquest matí i anàvem plens de fang.

El Santi i jo hem seguit cap a Sitges, m’ha acompanyat fins al polígon Mas Alba, on ell ha seguit cap a casa Camí de la Fita amunt i jo cap a casa també.

En total m’han sortit 48,51km que he fet en 3 hores 20 minuts, a una mitja de 14,5km/h, una màxima de 53,5km/h, un consum energètic en el meu cas de 2443 kcal, la mitja cardíaca de 136 ppm i una màxima de 169 ppm, prou bé avui. La cadència mitja de 74ppm, el desnivell positiu de 904 metres i el negatiu de 906 metres.

Demà res que es Corpus i s’ha de fer catifa de flors, el David sortirà amb una gent a Vilanova i el Santi va a fer la Cabrerès.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 48470 m
Total climbing: 978 m
Total descent: -982 m
Download file: 28_05_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix