Aquest pont de Tots Sants hem pujat a la Cerdanya. Vàrem venir ahir divendres, per tan ahir no vaig sortir amb bici, però avui si, tenia de cap fer la Enduro 7 amb la FatBike.

Vaig deixar la bici dins a casa, l’últim cop que vàrem estar aquí era al març, aquest any hem vingut poc. La bici en perfectes condicions, només ha calgut inflar un pel més les rodes, que estaven desinflades i a més ara no hi ha neu, per tan les vaig posar a 1 BAR, habitualment a l’hivern les duc a 0,4 BAR o potser un pel menys, depèn.

He configurat de nou, que no reconeixia el rellotge, la cinta de pit i el sensor de cadència, i cap a les 7:30 he sortit, hi havia llum de sobres. Tot molt moll, ja que ahir va estar plovent, i bastant, però aquest matí ja no.

He sortit sense la Greta, tot i que ella volia venir, anirem a caminar aquest matí i ens l’endurem, per tan, he pensat que no calia donar-li una pallissa doble.

He encarat la base de l’estació, he pujat des de la base del telecadira cap a la Promenade en Fôret i l’he feta fins a dalt de tot, pujant a millor ritme que amb neu. Suposo que al dur les rodes amb més pressió i al no haver neu, el ritme puja.

He arribat a dalt, a la base del telecadira amb 29 minuts justos, es a dir, amb 29 minuts estava al bar del telecadira. Hem de contar que a l’hivern, amb neu, menys de 34 minuts no ho he fet mai, i habitualment n’hi poso un o dos minuts de més.

Seguint el camí, de la via de servei, que vas pujant per darrera, deixant la verda primer i la negre després, arribes a la Paul Riveill, la vermella de dalt de tot, havent passat ja l’entrada de l’Enduro 6.

He parat per fer un parell de fotos, hi havia un “buldoser” que estava netejant les pistes, preparant l’estació per la temporada d’hivern.

M’he posat la GoPro i he seguit uns metres més per baixar per l’Enduro 7. He comés l’error de posar-me els pantalons d’hivern amb la cinta que et va per sota del peu, els pantalons em van justos i fent això, la badana penja un pel i al moure’m endavant i endarrere em molesta al no dur tija telescòpica, que no puc dur, perquè amb el fred no treballa, es queda clavada a baix i no puja.

La baixada ha estat divertida com sempre, al principi no ho he notat, però després, les arrels a terra molles, m’han ensenyat que relliscava un pel, bàsicament de darrera, no he notat pas que em fes cap “lleig” de davant.

He baixat molt bé fins a baix de tot, que en el punt de la pedra, he decidit no fer-la i anar per la dreta, m’ha fet cosa pensar que amb l’aigua podria relliscar, i la galeta pot ser molt interessant.

Aquí us deixo un video que he grabat amb la càmera al pit. No es gran cosa, però la baixada son 12 minuts ben be, molt divertits. A l’hivern, amb neu, aquesta baixada no es pot fer bé, ara a la tardor està un pel humit tot, però es gaudeix igual.

He arribat a casa amb 9,31km que he fet amb 56 minuts, a una mitja de 10km/h, amb un desnivell positiu de 388 metres i 409 metres de desnivell negatiu, una mitja cardíaca de 134 ppm que es el meu 77% i una màxima de 156 ppm que és el meu 90%, amb un consum energètic de 673 calories i una cadència de 55 rpm, molt lenta, molt fatbike.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 9527 m
Total climbing: 406 m
Total descent: -434 m
Download file: 02_11_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix