Aquest matí he sortit, primer amb poques ganes, després m’han vingut totes, amb massa calor per ser principi de març, hi havia 5 graus de temperatura a 1600 metres a les 7:45 del matí, aquesta nit no ha glaçat. Si seguim així, no crec que la temporada de neu aguanti el mes de març

He sortit sense la Greta, devien ser les vuit menys vint aproximadament, he encarat la base del telecadira, com sempre, i he pujat per la Château d’Eau, la blava que surt de l’escola d’esquí, la de sempre, he anat a la dreta, com ahir per la verda Promenade en Fôret, però quan he arribat al creuament de la blava he marxat per creuar la Petite Combe, i he seguit per la via de servei que va creuant fins arribar al creuament on es pot continuar cap a la pista d’Enduro sense número.

Ahir vaig pujar el mateix camí, però el vaig agafar venint des del telecadira. La pujada més o menys igual que ahir, al primer un pel de neu que costa més de pujar i després ja res de neu, un cop a dalt, en contes de baixar per la Enduro com vaig fer ahir, he seguit pel mateix camí recte, amb més neu del que contava, m’ha costat un pel pujar, les rodes s’enfonsaven, però he anar fent poc a poc i he arribat al final del camí, on hi ha un pàrquing.

Sense parar per fer la foto, he fet via avall, la baixada neta, molt bonica. He parat per fer una foto just abans de creuar el riuet, he seguit baixant, un pel de gel, però no he tingut cap problema. Un cop a baix de tot, arribes al camí ample que puja de Planes i a l’esquerre, he seguit pujant un pel, també massa neu per poder pedalar bé, però només al principi, a la que he tingut un pel d’inclinació de baixada, cap problema.

He baixat pel corriol que et deixa al pla dels esquirols i d’allà cap a l’estació d’esquí i cap a casa.

He arribat a casa amb 11,59km que he fet amb 1 hora 11 minuts, a una mitja de 9,7km/h, amb un consum energètic de 807 kcal, una mitja cardíaca de 134 ppm que es el meu 77% i una màxima de 159 ppm que es el meu 91%, una cadència mitja de 58 rpm, un desnivell positiu de 376 metres i 359 metres de negatiu, una mitja de potència de 80 Watts, una màxima de 520 Watts i em dona un FTP màxim de 4,67, però hem de tenir en conte que la potencia no la tinc a la bicicleta, la extrapola de la inclinació, la velocitat, el pes i el pes de la bici, es poc real, no té en conte la neu ni l’estat del camí.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 11903 m
Total climbing: 399 m
Total descent: -408 m
Download file: 09_03_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix