Aquest cap de setmana ha estat el primer amb neu d’hivern, amb molta neu, amb massa neu per poder anar per fora de pistes.

Aquest matí hem sortit la Greta i jo, devien faltar uns 10 minuts per les 8 del matí, començava a clarejar. Hem anat a buscar la base del telecadira, avui he pogut pujar, hi havia neu tova, com ahir, però trepitjada pels esquiadors, per tan he pogut pujar sobre la bici.

Un cop a la base del cadira, hem encarat la verda de sempre, la Château d’Eau fins arribar al creuament per agafar la verda de la dreta de tot, la Promenade en Fôret, que no estava trepitjada per la retrac, però que amb les petjades dels esquiadors d’ahir, he pensat que estaria millor que ahir.

Estava millor que ahir, però la pega es que per sota de 4 km/h, la roda de darrera s’enfonsava i pedalar era com sortir d’un sot cada vegada, un munt de força per quasi no poder avançar, per sobre de 4 km/h s’anava millor i a 7km/k s’anava bé, la pega era aguantar aquesta velocitat constant.

He mirat de moure el cos endavant, per repartir els pesos a les rodes, i així he anat un pel millor. Només he fet peu un cop, he caminat un parell de metres per mirar de sortir de la neu tova, la resta l’he feta sobre la bici. Hem arribat al creuament de la blava, on la neu ja esta trepitjada per la retrac, i la pujada es la de rigor, la que faré a partir d’ara, amb la neu que hi ha no es pot fer res fora de pistes.

Pujada fins el creuament d’Eyne, i d’allà fins a la base del telecadira. Un cop allà, he baixat per la verda de darrera del cadira, la Château d’Eau, i m’he tirat pel camí de la dreta, que estava tancat el pas amb una banda vermella, suposo que pels esquiadors, perquè hi havia neu, potser massa i tot.

Us deixo un vídeo de la Greta seguint-me darrera meu, va contenta i feliç, tot i que de tan en tan haig de parar a treure-li el gel que se li fan a les potetes, no vol dur les botes que li vàrem comprar, per tan se li fa gel.

Un cop he arribat al final del camí, fent la volta i tornant a creuar la verda d’abans, per seguir pel camí que et dur a la part de baix de tot, de sota del cadira, hem anat cap a casa baixant la pista blava, diguem que m’he vist un pel agosarat baixant i hi ha hagut un punt que he hagut de frenar amb el que duia, derrapant de darrera amb la roda clavada buscant reduir la velocitat de la bici per no fer-me mal, no m’he caigut i no m’he fet mal, ha funcionat, però el vídeo de sota us explica la situació.

Un cop al cadira, fins a casa sense problemes. Hem arribat a casa amb 7,40km que hem fet amb 54 minuts sobre la bici, a una mitja de 8,2km/h, un consum energètic en el meu cas de 658 kcal, una mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 80% i una màxima de 158 ppm que és el meu 91%, una mitja cardíaca de 55 rpm, un desnivell positiu de 343 metres i de 331 metres de negatiu.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7742 m
Total climbing: 356 m
Total descent: -332 m
Download file: 27_01_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix