Aquest matí hem sortit la Greta i jo que devien ser les vuit menys deu aproximadament, ha hi havia llum, a dos quarts de vuit ja hi ha llum. Ahir vàrem arribar molt tard, hi havia molta neu, comparat amb la setmana passada. Aquest matí, quan hem sortit de casa camí del telecadira, he pogut dir amb veu alta que “San Paquetón” ens ha vingut a veure, ha caigut una bona nevada aquesta setmana.

Hem encarat el telecadira, amb la neu que hi havia i les temperatures baixes de tota la setmana, he pensat que la neu estaria molt flonja, i així estava, per tan, pedalar es molt difícil, has de fer molta força per avançar res i menys i acabes posant el peu a terra i caminant.

He hagut de fer peu fins arribar a la base del telecadira i de nou els últims metres fins arribar a la caseta de l’escola d’esquí, les rodes s’enfonsaven molt i els meus peus també quan caminava. Hem pujat la verda de rigor, la Château d’Eau, al arribar al creuament amb la Promenade en Fôret, hem anat a la dreta, no estava trepitjada la Promenade en Fôret i això ha fet que hagués de fer peu un parell de vegades, les rodes s’enfonsen i et quedes clavat.

Hi havia baixat la retrac, però segurament algun dia entre setmana, i hi havia passat una moto de neu, per tan he mirat de trepitjar tota l’estona la guia d’un patí de la moto de neu, al estar trepitjada no s’enfonsen les rodes.

M’ha costat molt arribar al creuament de dalt, he seguit per la mateixa Promenade en Fôret fins arribar al telecadira, allà hem anat cap al bar i a buscar el pla per fer la foto de rigor i baixar. La Greta ha estat jugant una estona amb el gos de salvament que tenen a pistes, estaven a punt d’obrir l’estació i estaven preparant la jornada.

Hem baixat l’inici de la blava le Combe, i al acabar la primera baixada hi ha un camí a l’esquerre que he fet altres vegades, la pega es que avui hi havia molta neu que no estava aposentada i et frenava, no podies baixar. He anat fent, entre caminar un pel i baixar pujat a la bici, fins que he arribat a la part que està més inclinada, llavors he pogut baixat fins a baix, de nou a la Promenade en Fôret, el mateix camí que he fet de pujada l’he fet de baixada, si més no a partir d’aquí.

Hem arribat a casa a les 9:15 aproximadament, acabaven d’obrir l’estació, pedalant hem fet només 51 minuts i 33 segons, amb un total de 7,56km, que es poc, però m’ha costat molt de pujar per la neu verge. La mitja de 8,8km/h, un consum energètic de 566 kcal, una mitja cardíaca de 133 ppm que es el meu 76% i una màxima de 161 ppm que es el meu 93%, amb una cadència mitja de 51 rpm, un desnivell positiu de 330 metres i 327 metres de negatiu.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 8048 m
Total climbing: 330 m
Total descent: -330 m
Download file: 26_01_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix