Qualsevol altre dia o altre any hagués passat per alt una nevada com la d’aquesta nit, ha fet una enfarinada, 1 centímetre com a molt, però es que duem una temporada que no ha nevat gent i en tenia moltes ganes.

Hem sortit la Greta i jo a les 8 del matí, poca neu, però suficient com per deixar rastre al passar amb la roda de la bici. Hem encarat la base del telecadira, hi havia una bassa de gel a partir de la barrera molt perillosa, he caminat pel lateral buscant herba i pedres, fins que he trobat de nou neu. La pega d’una nevada tan petita, es que no es veu el gel de sota, i rellisca molt.

Inicialment volia pujar per pista fins el telecadira, he pujat la Château d’Eau fins al desviament de la Promenade en Fôret, allà he pensat d’agafar la Promenade en Fôret, inicialment volia pujar per la pista principal, la Château d’Eau, però he pensat que si neva entre setmana, com esta anunciat, potser per llocs on pujo ara no podré pujar, i hauré de pujar per pista, així que Promenade en Fôret.

Un cop al creuament de la blava, he tingut el mateix pensament i he marxat a l’esquerre, per creuar la blava, la Petite Combe i he seguit per la pista, que jo li dic de servei, cap al telecadira a dalt de tot. Un cop he creuat per últim cop la pista verda, he tornat a pensar el mateix que abans i he marxat de l’estació, he seguit per la pista que va cap a la baixada d’Enduro sense número, un cop a dalt, aquí hi havia més neu, i a més nevava un pel de res, diguem que barrufava.

Un cop a dalt, al pla, he deixat la baixada de la Enduro sense número i he seguit per la pista recte, es puja i es baixa, es torna a pujar i a la segona baixada es va a parar a un pàrquing, on hi havia molta neu. Foto de rigor, i hem baixat pel corriol, que avui tapat per la neu, va a parar a la pista que puja de les antenes des de Planes.

Un cop a la pista principal, cap a l’esquerre per anar a buscar el final de la pista i baixar pel corriol de darrera fins el Pla dels Esquirols. Inicialment he pensat de seguir baixant i tornar per carretera els últims metres, però al final he pensat que les potes de la Greta s’embrutarien massa, així que he tornar cap a l’estació, creuant el riu i hem baixat cap a casa.

Hem arribat a casa amb 11,67km que hem fet amb 1 hora i 11 minuts, a una mitja de 9,8km/h, un consum energètic de 753 kcal, una mitja cardíaca de 134 ppm que és el meu 77% i una màxima de 163 ppm que es el meu 93%, una cadència mitja de 52 rpm, un desnivell positiu de 408 metres, els mateixos que m’han sortit de desnivell negatiu.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 11897 m
Total climbing: 411 m
Total descent: -412 m
Download file: 20_01_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix