No he sortit amb gaires ganes avui, el dijous a la tarda me’l vaig passar al llit, ahir no anava gaire fi de panxa i aquesta nit tampoc ha estat la millor de totes, així que he sortit amb poques ganes i amb molt de fred, hi ha 6 graus negatius a 2000 metres i 5 de negatius a 1600 a la porta de casa.

Hem sortit la Greta i jo, devien ser les 8 i 10 del matí cap a la base del telecadira, hem pujat fins a la base del telecadira y hem agafat la Château d’Eau, la pista verda de rigor, per anar cap a la dreta, cap a la Promenade en Fôret, també verda però sense obrir per falta de neu fins arribar al creuament, on hi havia una muntanya molt grossa de neu artificial i darrera una placa de gel molt gran també, que la Greta s’ha encarregat de demostrar-me que no podia passar per sobre.

He caminat pel lateral fins arribar de nou a la pista trepitjada per la retrac, la continuació de la Promenade en Fôret i l’hem seguida fins arribar a dalt de tot, al telecadira. Allà hem seguit pel camí de darrera seguint la ruta de la Enduro 4, que es uns metres més amunt. Hem parat, un parell de fotos i hem seguit la Enduro 4 fins a baix de tot.

La veritat es que la part final he mirat de fer el camí contrari, volia veure on anava a parar i ha anat a parar a la pista vermella però em marcava pujar la pista, així que he tornat a buscar la Enduro 4 i avall.

Hem arribat a casa amb 8,13km que hem fet amb 54 minuts 45 segons, s una mitja de 8,9km/h, un consum energètic de 634 kcal, una mitja cardíaca de 141 ppm que es el meu 81% i una màxima de 167 ppm que es meu 96%, he pujat a ritme i el cor ha pujat de ritme ràpidament, una cadència mitja de 56 rpm, un desnivell positiu de 369 metres i 372 metres de negatiu.

Total distance: 8273 m
Total climbing: 372 m
Total descent: -376 m
Download file: 19_01_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix