Aquest matí hem sortit de casa la Greta i jo que devien ser les 8 del matí. Esta un pel mandrosa als matins, li agrada massa dormir. Hem sortit de casa, hem anat fins a Planes pel camí que hi ha pel Pla dels Esquirols i hem baixat al poble, hem creuat el poble fins a les antenes i hem pujat fins el final, on hi ha un petit replà per donar la volta al cotxe i que es baixa per un corriol fins al Pla dels Esquirols de nou i hem seguit fins a la carretera de Planes a Saint Pierre dels Forcats.

Estava tot enfarinat, aquesta setmana ha nevat i pel camí a Planes i la pujada de les Antenes estava amb una enfarinada que no molesta per pedalar, però que fa bonic de trepitjar. Menys fred que ahir, on ahir hi havia 5 graus negatius, avui n’hi havia només un de negatiu, diguem que he estat a zero graus fins que he superar els 1900 metres, i he arribat a casa amb 1 grau positiu, he sortit a zero.

Ahir a la tarda vaig canviar els discs de fre de la Felt DD30, dur uns Deore d’origen que diu que les pastilles de fre han de ser orgàniques, i crec que les xineses que li munto són metàl·liques i amb la neu, es menja les pastilles ràpidament però els discs estaven molt prims, el metall estava molt gastat. Tenia un joc de discs Sram de 140 i 160 mm que duia muntats a la Niner Jet9RDO abans de muntar-li els Formula, ara els he muntat a la Felt. Pastilles de fre noves al darrera i les de davant les vaig canviar per Nadal.

En resum hem arribat a casa amb 13,42km que hem fet amb 1 hora 25 minuts sobre la bici, a una mitja de 9,4km/h, amb un consum energètic de 916 kcal, una mitja cardíaca de 131 ppm que es el meu 75% i una màxima de 158 ppm que es el meu 91%, una cadència mitja de 51 rpm, un desnivell positiu de 487 metres i negatiu de 488 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 13581 m
Total climbing: 492 m
Total descent: -489 m
Download file: 13_01_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix