Això s’acaba, avui ja tornem a Sitges, i he fet la última sortida de nadal per la Cerdanya amb la Fatbike, tot i que sol de nou, la Greta tampoc ha volgut sortir.

He sortit de casa cap a les 8 del matí, he pujat fins al telecadira a cota 1900 metres per la via de servei, primer la Château d’Eau primer i Promenade en Fôret després, a l’esquerre al creuament de la blava Le Combe i fins a dalt al telecadira evitant pistes, ja que els canons estan treballant fent neu artificial i costa de pujar.

Un cop a dalt al telecadira, per la pista que va deixant la Enduro 4, 6 i 7 i acaba creuant la Coulée Font Frede, després fins a la banda de Eine creuant la negra primer i després la última vermella. He baixat i al segon revolt he mirat de pujar per una pista que estava marcada com pista sense sortida, però he pensat que potser podia tenir algun corriol que baixes, si més no es el que vaig veure a Google Maps abans d’ahir.

M’he equivocat, no hi havia sortida, he anat pujant, primer sobre la bici, després caminant fins que he pensat que podia ser bo mirar Google Maps, i he vist que no hi havia res per poder baixar, diguem que el camí que seguia, era el que havien fet per posar el ballat.

Mitja volta i avall, fins a la pista que acaba creuant la vermella de Eine i després arribar a la base de l’estació, he baixat per les escales que pugen a l’estació, creuat el pàrquing i he tornat per un camí que va de Eine a Saint Pierre dels Forcats, un camí molt tupit i molt bonic.

He arribat a casa amb 13,62km que he fet amb 1 hora 17 minuts, a una mitja de 10,6km/h, amb un consum energètic de 665 kcal, una mitja cardíaca de 120 ppm que es el meu 69%, normal hi ha hagut molta estona de baixada que el cor no treballa massa i una màxima de 148 ppm que es el meu 85%, una cadència mitja de 55 rpm, un desnivell positiu de 453 metres i 432 metres de negatiu.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 13954 m
Total climbing: 467 m
Total descent: -435 m
Download file: 04_01_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix