Aquest matí he sortit a les 8, la Greta no ha volgut venir, he marxat sol. Quan ha vist la fatbike sortint del traster, ha tornat cap a la porta de casa, s’ha estirat i no s’ha mogut. Crec que amb els 21km d’ahir, entre la bici i la caminada, li han passat factura. Més o menys es pot dir que va fer una mitja marató, però també ho ha fet més d’una vegada aquestes festes.

He sortit camí del telecadira, però he encarat el camí que va cap a Planes pel Pla dels Esquirols. No hi ha res de neu ni gel, molt estrany en aquesta època de l’any. Des de Planes, he baixat al poble per carretera i he pujat fins a les antenes, on comença de nou el camí i l’he pujat fins el final, per baixar pel corriol que et dur de nou al Pla dels Esquirols, però en contes de tornar pel riu, per on havia vingut, he seguit baixant fins arribar a la carretera de Planes a Saint Pierre dels Forcats, per tornar els últims metres per carretera, aprofitant que la Greta no ha vingut.

He arribat a casa amb 13,34km que he fet amb 1 hora 12 minuts, a una mitja de 11,1km/h, més ràpid del normal, ja que amb la Greta baixo el ritme baixant i avui no he frenat gaire. El consum energètic de 753kcal, la mitja cardíaca de 128 ppm que es el meu 74% i una màxima de 156 ppm que es el meu 90%, amb una cadència mitja de 54 rpm, un desnivell positiu de 583 metres i 479 metres de negatiu.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 13460 m
Total climbing: 486 m
Total descent: -485 m
Download file: 03_01_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix