Aquest matí hem sortit la Greta i jo a les 8:30 de casa, la Greta no en tenia gaires ganes, suposo que encara paga l’esgotament de fa 3 dies, però al final ha volgut venir. Sortida curta, volia baixar l’Enduro 7 avui, quan hi ha neu no es pot baixar bé, així que aprofitant la poca neu que hi ha ara, he pensat que seria un bon dia.

Pujada per la verda de davant de casa, la Château d’Eau, a la dreta per la Promenade en Fôret i la via de servei, el camí que estic agafant per pujar últimament, ja que la Promenade en Fôret esta molt glaçada i no em ve de gust caure. He arribat a la base del telecadira, i he seguit per la mateixa pista de pujada, deixant de costat l’entrada de la Enduro 4 i la Enduro 6.

A l’inici de la Enduro 7 he fet un parell de fotos, però no han quedat gaire bé. Hem fet via baixant, la veritat es que es molt maca la baixada, la pega es que son 15 minuts justos de baixada i 45 minuts de pujada.

A la part final, quan es creua la Promenade en Fôret que el bosc es molt tupit i s’enfosqueix tot l’ambient, he parat a fer una foto de nou, m’encanta aquest tros, dona una sensació molt curiosa, de cop es fa fosc i es fa fosc perquè la llum no arriba bé, perquè hi ha tanta vegetació que queda tot molt tapat.

La part final, on hi ha la pedra, no l’he fet, he deixat la pedra de banda, avui no tenia ganes de baixar-la, i crec que qualsevol dia d’aquesta caure de morros, té un punt molt interessant de baixar.

Hem arribat a casa amb 9,53km que hem fet amb 1 hora 11 minuts, a una mitja de 8km/h, un consum energètic de 610 kcal, una mitja cardíaca de 117 ppm que es el meu 67% i una màxima de 151 ppm que es el meu 87%, ritme tranquil avui. No he volgut córrer gaire, la Greta venia amb poques ganes. La cadència mitja de 52rpm, el desnivell positiu de 412 metres i el negatiu de 411 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 9767 m
Total climbing: 418 m
Total descent: -418 m
Download file: 02_01_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix