Aquest matí, sense presa ni despertador, m’he despertat i he sortit de casa que devien ser un pel més tard de les 8:30 del matí. He sortit sol, la Greta no ha volgut venir, abans d’ahir va fer massa, ahir no va venir fina i avui no ha volgut venir, així que he fet la primera sortida del 2019 sol, i he fet una sortida un pel diferent per celebrar un bon any 2019.

He encarat la base de l’estació d’esquí, els canons de neu estaven treballant i a més ahir, a la tornada, vaig trobar-me la retrac treballant la muntanya de neu de davant de la caseta de l’escola d’esquí. M’ha costat pujar, la neu estava tova, però he pujat i he encarat la Château d’Eau sense problemes, després la Promenade en Fôret i d’allà, un cop hem trobat el creuament a l’esquerre de la pista blava Le Combe, he agafat el camí, la via de servei fins a dalt de tot.

Més gel del normal, ha fet calor de dia i fred de nit, però he pogut pujar bé sense fer peu. Un cop al telecadira, he seguit el camí de la via de servei, per anar a buscar la Enduro 4 primer, la Enduro 6 més tard i al final deixes de banda l’entrada de la Enduro 7. He passat per la part final de la Coulée Font Frede i he seguit la pista fins passar pel final de l’Abandonada. He parat a fet una foto, però ha quedat molt fosca.

He baixat pel camí fins creuar la Negre de Eine primer i després la última pista de l’estació, una vermella. He seguit baixant per la pista i just al primer revolt a l’esquerre he trobat un cartell que deia que hi havia un mirador a 500 metres, així que he girat a l’esquerre a veure que hi havia. La pista es ample durant uns 300 metres, s’arriba a una esplanada i d’allà un corriol que puja. He hagut de caminar un tros, massa desnivell.

Després he pujat de nou a la bici i he seguit pel corriol fins que de cop s’ha obert el bosc, i el corriol ha sortit d’entremig dels arbres, he hagut de caminar un pel més i he arribat a un mirador espectacular, es veia la part de darrera del Cambre d’Aze, la vall que puja de Err a Nuria a sota i a la dreta els primers rajos de sol a Font Romeu i tota l’esplanada.

Suposo que no ho entendrà tothom, però m’he sentit poderós.

He fet les fotos de rigor i he tornat pel mateix camí on he pujat fins la pista principal, allà he seguit baixant fins arribar a Eine, a la part de l’estació que s’entra des de Eine. He baixat fins al pàrquing i he buscat una pista que vaig fer fa molts anys que et dur a Saint Pierre dels Forcats, per dins del bosc, esta marcat com a pista de raquetes.

Al arribar a Saint Pierre dels Forcats, he tingut 2 opcions, he agafat el camí de l’esquerre, et dur a la part de darrera de l’estació, baixa al poble directament. Com que no duia la Greta i avui no teníem previst anar a esquiar, un cop al poble, he baixat per carretera fins a l’església, d’allà he anat a buscar el camí que va a Planes, el conec perquè l’he fet varies vegades en sentit contrari, es baixa a la vall on hi ha una casa, que sembla una casa de colònies, que només es pot arribar caminant, sempre l’he vist tancada.

He pujat per darrera, he hagut de caminar un pel a l’empedrat, no he pogut pujar sobre la bici, i al creuament he marxat a la dreta cap a la carretera de Saint Pierre a Planes. He tornat a casa per carretera.

En total m’han sortit 17,73km que he fet amb 1 hora 37 minuts pedalant, li he posat un parell d’hores en total, potser un pel més, però poc més. La mitja de 11km/h, més ràpida del normal, perquè la Greta no ha volgut venir, per tan a les baixades, no he reduït la velocitat. El consum energètic d’avui de 945 kcal, la mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 72% i una màxima de 153 ppm que és el meu 88%, la cadència mitja de 53 rpm, el desnivell positiu de 652 metres i el negatiu de 653 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 18282 m
Total climbing: 657 m
Total descent: -659 m
Download file: 01_01_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix