Aquest matí m’he llevat amb poques ganes, eren les 7 que ha sonat el despertador, però fins a les 7:50 no hem sortit de casa la Greta i jo. Al final m’he envalentonat i he acabat baixant l’Abandonada per primera vegada. Hem agafat al carrer de casa, sec i algun toll d’aigua glaçat, per tan, aquesta nit ha fet fred de nou.

Hem arribat al peu del telecadira, la poca neu que queda a la pista de trineus estava glaçada. Això m’ha permès pujar bé, la neu de la base del telecadira, tot i estar trepitjada per la retrac, al tenir una base de gel, es podia pujar bé, molt bé. Tan que quan he arribat a la caseta de l’escola d’esquí, he acabat pujant amb 4 pinyons fins a la Promenade en Forêt. La pista estava sense trepitjar, més gel que no pas neu, però a bon ritme i sense problemes, no ha relliscat la roda en cap moment. Quan he arribat al revolt de rigor, ja hi ha més alçada i la neu ahir no es va desfer tan, per tan he hagut de baixar pinyons fer la petita pujada del revolt i tornar a pujar pinyons, aquesta vegada amb 3 pinyons fins a trobar de nou la neu trepitjada, de la mateixa pista verda.

Hem seguit pujant per la mateixa pista verda, la Promenade en Forêt, però aquesta vegada, he volgut pujar pel corriol que baixo de tant en tant a l’esquerre. Tenia ganes de pujar-lo fa dies, però no m’hi havia vist amb cor. Avui al notar que la neu estava glaçada, m’hi he vist amb cor. Els primers 2 metres els he fet a peu, però tan bon punt he encarat el corriol, he pogut pujar amb 2 pinyons al principi i amb tot posat la segona part. No he fet peu fins arribar als revolts del final, els revolt que pugen a la dreta, que he hagut de parar quan el GPS ha donat 23% de desnivell, massa per poder pujar amb un corriol estret. He hagut de caminar uns 6 o 8 metres fins arribar a la part més planera de dalt, allà he pujat de nou a la bici i hem seguit la Greta i jo.

Hem trobat la retrac que baixava, el conductor simpàtic, ens hem saludat, i tan bon punt ha passat, hem encarat la pista blava Le Combe amunt. He pogut pujar bé, fins que la inclinació ha estat massa elevada i la neu tova, degut a la retrac i he fet peu. Hem caminat uns 15 metres amunt, i he pujat de nou per anar a buscar el remuntador que puja a les vermelles de dalt de tot, des d’allà al pla de Cambre d’Aze, es a dir, al telecadira. Hem seguit pel camí de darrera, la neu estava dura, es podia pedalar bé, el camí de darrera que creua la Roc Rouge primer, després la Petite Fontaine i al final creua la Petite Neire, he seguit el camí amunt, no ha relliscat ni s’ha enfonsat la roda en cap moment, he pujat amb 3 pinyons fins creuar el remuntador, després hem seguit fins creuar la vermella Paul Riveil i hem seguit el camí per anar a buscar el final de la Coulée Font Fredè. Veien que el camí estava bé, tot i tenir molta neu, he seguit pel camí fins trobar-me les pilones que baixen per una pista que esta abandonada i que es coneguda com l’abandonada.

Allà he parat i he fet un parell de fotos, la idea principal era seguir el camí fins creuar la Negre de Eyne i baixar per la vermella primer i per la blava al final, però m’ha vingut al cap baixar per l’Abandonada. M’he encigalat i he baixat per la pista. La veritat es que molt millor baixar-la amb la fatbike que no pas baixar-la amb esquis, la vàrem baixar esquiant amb la Vinyet aquesta setmana, es molt estreta. Em feia un pel de por que els frens s’escalfessin i no pogués frenar, però no he tingut problema, he pogut baixar bé, no hi ha hagut get ni he relliscat en cap moment.

Un cop a baix de tot, he pujar fins el creuament de Eyne i he baixat per la Promenade en Forêt fins trobar la part final de la Enduro 6 i 7 que vaig baixar ahir, he baixat pel corriol igual que ahir, cap problema, menys neu que ahir. La part final de la pista d’Enduro, té una pedra gran que es pot baixar o un desviament per la dreta, no m’he vist amb cor de fer el pas de la pedra, l’he fet varies vegades, però una vaig caure i avui, no tenia ganes de baixar-la. Hem arribat a la Château d’Eau de nou i hem encarat la sortida de l’estació, eren les 9 i poc, l’estació ja estava oberta, no volia que cap esquiador m’avances mentre baixava amb la bicicleta, crec que em poden dir quelcom i no en tinc ganes.

Hem arribat a casa amb 9,61km que hem fet amb 1 hora i 13 minuts, amb una mitja de 7,9km/h, un consum energètic de 744kcal en el mau cas. No poso res de les pulsacions cardíaques, perquè crec que li falten piles a la cinta de pit, no m’ha marcat bé en tota la sortida. La cadència mitja de 67 rpm, el desnivell positiu de 461 metres i 459 negatius.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 9628 m
Total climbing: 463 m
Total descent: -463 m
Download file: 31-03-2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix