Avui havíem quedat amb uns amics per esquiar, havíem quedat d’hora, per tan he pensat en una sortida d’hora i una tornada d’hora. M’he llevat a les 7, encara era fosc, a les 7:30 estàvem al carrer la Greta i jo, ja hi havia un pel de llum, cap problema. En encarat el carrer de casa, tot sec i fred, aquesta nit ha fet més fred que ahir. Hem arribat a la pista de trineus que puja a la base del telecadira, la neu esta molt desfeta, però la que estava trepitjada d’ahir estava dura, estava glaçada, però no relliscava. He pujat bé, un cop al pla del telecadira, he seguir les traçades de la retrac que va passar ahir a la tarda, estaven glaçades, però no s’enfonsaven les rodes. La pujada a la caseta de l’escola d’esquí la he hagut de fer de costat, ja que anant recte, els tacs de la roda de darrera entren a les marques que fa la retrac i rellisca la roda amb el gel, però en canvi, si puges de costat, es com si els tacs de la roda agafessin les marques com si fos una cremallera i es pot pujar perfectament.

Després de la caseta de l’escola d’esquí, he seguit pujant per la Château d’Eau fins que entres al camí més estret. He pogut pujar bé, però buscant les part de la pista que no estaven trepitjades per la retrac, estaven glaçades i permetia poder pujar còmodament, si agafaves neu trepitjada per la retrac, les rodes s’enfonsaven molt. Hem arribat al desviament de la Promenade en Forêt i m’hi he posat, la pista estava glaçada, tot molt desfet, però no relliscava, he pogut pujar bé, sense gaires problemes fins arribar al revolt, a partir d’allà, a cota 1800 metres aproximadament, la neu estava millor i les rodes s’han començat a enfonsat, per tan, he hagut de pujar un pinyó i posar-li més ganes per no haver de fer peu. He arribat al creuament on la pista ja esta trepitjada, he seguit pujant per la pista buscant el creuament de Eyne. He trobat la retrac que venia de cara, he baixat de la bici, la he deixat fora de la pista i he agafat la Greta perquè no s’espantés i ens hem posat fora de la pista amb la fatbike. Hi ha un parell de retracs, però el conductor d’aquesta, un nano jove, es un pel ruc i no saluda, tot i que jo sempre miro de ser agradable. El conductor de l’altre retrac, que també em trobo a vegades, es molt agradable, saluda a la mínima.

Res, he seguit pujant fins el creuament de Eyne, d’allà buscant les cantonades que no estaven trepitjades per la retrac fins arribar al remuntador que puja a les vermelles de dalt. No he parat, he baixat per la pista blava Le Combe. La pista relliscava bastant, allà on hi havia passat la retrac, la neu tova, on no, tot glaçat. He agafat el camí de l’esquerre, el corriol esta perfecte amb la neu dura, he baixat la mar de be. He parat a mig camí a fer una foto i un petit vídeo amb la Greta i he seguit baixant per trobar-me de nou a la Promenade en Forêt. He baixat fins a la part final de l’Enduro 6 i 7, i m’hi he posat. La neu esta dura i dins el bosc, no hi ha gaire neu, es baixa bé. M’he trobat unes petjades duna bici normal, no una fatbike, crec que ahir a la tarda la vaig veure baixar, però amb l’estació d’esquí oberta, un pel perillós.

He aparegut de nou a la pista i l’he creuada per agafar de nou la Enduro 6 i 7, avui aquesta part estava neta, sense neu, he baixat bé. Tan bon punt he agafat la Château d’Eau, he baixat cap a casa. Al punt on s’ajunten les 2 pistes, blava i verda, hi havia les 2 retracs treballant. He baixat un pel el ritme, no he volgut molestar. El conductor simpàtic m’ha vist, m’ha saludat i ha parat la retrac perquè poguéssim passar, el no tan simpàtic estava treballant la pista de debutants de la part de baix. He baixat cal al telecadira, un pel perillós, la neu estava molt tova, com aigualida, i la roda de davant m’ha marxat un parell de cops, però he aconseguit controlar la bici i no caure.

Hem arribat a casa a les 8:30 del matí, perfecte d’horari, amb 7,19km que hem fet amb 51 minuts, a una mitja de 8,4km/h i en el meu cas un consum energètic de 679kcal, una mitja cardíaca de 129 ppm que es el meu 74% i una màxima de 152 ppm que és el meu 87%, una cadència mitja de 65 rpms, un desnivell positiu de 357 metres i un negatiu de 300 metres només.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7237 m
Total climbing: 364 m
Total descent: -308 m
Download file: 30-03-2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix