Aquest matí m’he llevat a les 6:30, però amb el canvi d’hora he decidit tornar al llit una estona més a les 7:15 estava escalfant-me un te. He pujat la persiana de la finestra i he vist que nevava, no ha parat de nevar, ha seguit nevant tota la nit, no molt fort, però sense parar. Hem sortit que devien ser les 7:45 de casa la Greta i jo, al carrer de casa molta neu, però es podia pujar bé, al carrer de sobre de casa hi havia passat el llevaneus, i hem anat fent via fins arribat al peu del telecadira. La pujada fins al peu del telecadira, es per una pista que esta oberta pels trineus, he pogut fer-la quasi tota, la part final, on hi ha un pel més d’inclinació, ha estat impossible, les rodes s’enfonsaven molt i la roda de darrera no tenia tracció, relliscava. He fet peu a terra i he caminat uns metres. Tan bon punt he trobat neu trepitjada per la retrac, m’he posat de nou sobre la bici i he començat a pedalar, m’ha costat moltíssim, la neu estava molt tova.

La petita pujada que hi ha fins arribar a la caseta de l’escola d’esquí francès de l’estació se m’ha fet eterna, no he pogut arribar-hi, he hagut de fer peu, massa neu. He previst una sortida dolenta amb la bicicleta per la quantitat de neu que hi havia. M’he posat de nou sobre la bici i he començat a pujat, però he hagut d’anar tota l’estona amb el pinyó gran posat i en algun punt entrar-li un sol pinyó. La part final de la Château d’Eau, just que et trobes a l’esquerre la pista blava que baixa, l’he hagut de fer a peu també, la roda de darrera relliscava moltíssim. He caminat un parell de metres fins trobar-me al caminet de nou i allà amb tot el ferro posat he pogut pedalar. Amb molts esforços he arribat a la verda de la dreta de tot, la Promenade en Forêt, però no estava trepitjada, per tan no s’ho podia pujar, baixar potser.

He seguit pujant per la mateixa pista verda que venia fent, però quan la inclinació ha començat a fer-se més important, he hagut de fer peu i caminar, aquí si que he caminat molt, moltíssim. He anat caminant fins arribar al caminet que baixa de la dreta, que va a la Promenade en Forêt, l’he fet també caminant fins arribar a dalt de tot de la pista. Allà he aconseguit posar-me de nou sobre la bici i començar a pedalar, amb molts esforços, però sense haver de caminar. M’he trobat la retrac 3 cops avui, baixada de la bici i agafar la Greta, li fa molta por. El noi que la conduïa, m’ha saludat efusivament les 3 vegades, són bona gent.

Tan bon punt he arribat al creuament amb Eyne, he hagut de fer peu de nou, massa neu i no es podia pedalar, si el desnivell supera el 6% o 7%, es converteix en una missió impossible, no es pot pedalar, s’ha de fer peu. He caminat fins trobar de nou la part planera i he començat a pedalar de nou, també amb tot el ferro posat, avui he pujat molt lent, però no podia anar més ràpid. Per horari, ja es feia tard, tan bon punt he arribat al remuntador que puja, el primer que et trobes abans d’arribar al telecadira, he començat a baixar. Primer per la pista blava, després a l’esquerre per un corriol que hi ha molt interessant, avui amb molta neu i verge, però al tenir un pel d’inclinació, es pot baixar.

Hi havia tanta neu, que els arbres tenies les branques plenes, per tan les branques estaven baixes pel pes i m’he endut totes les branques que he pogut i més, m’he omplert de neu. Hem arribat de nou a la pista verda de la Promenade en Forêt, hem seguit baixant cap al caminat que he fet inicialment a peu, però he volgut baixar per la mateixa pista fins a baix de tot. Com que no estava trepitjada per la retrac hi havia molta neu verge, tanta que la neu arribava a l’alçada de la caixa del pedalier de la bici, els pedals es submergien a la neu a mida que anaves pedalant, perquè tot i ser baixada, o pedalaves o no et movies de la quantitat de neu que hi havia. Hem arribat de nou a la pista verda Château d’Eau i d’allà fins al telecadira, fins a la base, no ha sigut problemàtic, ja eren quasi les 9 del matí, però entre el fred i el canvi horari, no hi havia ningú esperant que obrissin.

Hem arribat a casa amb 7,19km que hem fet en 1 hora 3 minuts, amb un consum energètic en el meu cas de 569kcal, la mitja cardíaca de 129 ppm que es el meu 74% i una màxima de 149 ppm que es el meu 85%, la cadència mitja de 63 rpm, un desnivell positiu de 354 metres i un negatiu de 308 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7244 m
Total climbing: 356 m
Total descent: -312 m
Download file: 25-03-2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix