Aquest matí m’he llevat més d’hora, hem sortit la Greta i jo a les 6:50. Bàsicament avui es l’aniversari de la meva filla i volem celebrar-ho tan bon punt es llevi. La pega es que ahir a la tarda va estar plovent molt, molt i molt fort durant molta estona, amb una temperatura de 4 graus, per tan, res de neu. Aquest matí hem sortit la Greta i jo, el carrer estava sec, hi havia algun toll d’aigua però poca cosa, tan bon punt hem arribat al final de carrer i hem començat a pujar cap al pla del telecadira, m’he adonat que la neu, la poca que queda a la base, quasi tot es gel, brillava molt. Tan que he relliscat i no he pogut seguir pedalant amb un desnivell del 3%, impossible, marxava de davant i de darrera. No he pogut sortir, he fet la foto de rigor i mitja volta, cap a casa, impossible. No he arribat a fer ni un sol quilòmetre, i sobre neu, potser he fet 4 metres.

Mala sort, la setmana vinent més, si el temps canvia, a fred o a calor, però si esta igual que avui, poca temporada de fatbike em queda.

Digues si t'ha agradat

Comparteix