Aquest matí m’he llevat amb poques ganes, però al final he sortit cap a les 7:30 amb la Greta. Hem anat a buscar el peu del telecadira i hem començat a pujar per la verda de sempre, la Château d’Eau, després la verda de la dreta de tot, la Promenade en Forêt, que l’hem feta fins a dalt de tot, passant el creuament de Eyne i arribant al telecadira. La pujada ha estat un pel més lenta del normal, aquest matí a les 7 la retrac venia treballant i la neu estava molt tova pujant, tan que en algun punt, les rodes s’han enfonsat i he hagut de fer peu per anar a buscar les cantonades de la pista, sinó no es podia pujar.

La pega es que amb la quantitat de neu que ha caigut aquesta temporada, només es pot pujar per pista i segons com baixar també, hi ha tanta neu als camins que pugen que no es pot pedalar, la bici es clava i a caminar. Es un pel monòton, no vull dir que no estigui bé, però cada cap de setmana faig el mateix recorregut de pujada, puc variar de pistes i agafar pistes amb més inclinació, però acabo fent peu quan el desnivell esta per sobre del 20% i el cor em surt del pit. Les baixades, tenint 5 pistes d’enduro espectaculars, només puc mirar els cartells, hi ha tanta neu que no es pot baixar ni caminant, la neu arriba als genolls. Les pistes que hi ha a Planes tampoc, no es pot arribat a Planes per la neu i els camins que hi ha a sobre de Planes, habitualment s’han de fer a peu per la quantitat de neu, no vull ni saber com estaran aquest any, suposo que es pot pujar amb raquetes, però ni baixar amb la FatBike. Es un molt bon any per esquiar, però per fer fatbike, monòton.

Quan hem arribat la Greta i jo al telecadira, hem seguit pujat pel camí de darrera, però avui no he arribat a fer la última pujada per arribar a la vermella que vaig baixar ahir, ha vaig passar prou por. M’he quedat al final de la pista negra, he parat, un parell de fotos i hem baixat. Arribar al peu del telecadira, seguir baixant per la blava Le Combe i a l’esquerre el camí que faig sovint baixant, com que hi passen esquiadors, es pot baixar bé, sinó fos així, les rodes s’enfonsarien i no podria circular, entenc que es un mix entre velocitat i neu trepitjada. Estic pensant que la setmana vinent, provaré de pujar per aquest camí, serà dur, però suposo que podré.

Després la pista verda de sempre, la que he agafat de pujada, al creuament amb la blava a l’esquerre per la mateixa pista, però ahir, pujant, vaig veure que hi havia gent que s’havia tirat pel lateral, així que ho he intentat i estava prou bé la neu, he pogut baixar bé.

 

Un cop a baix, a la Château d’Eau, sense parar fins el telecadira i cap a casa.

Hem arribat a casa amb 57 minuts, amb 8,57km a una mitja de 9km/h, amb un consum energètic en el meu cas de 634 kcal, una mitja cardíaca de 136 ppm que es el meu 78% i una màxima de 160 ppm que es el meu 91%, la cadència mitja de 68 rpm, el desnivell positiu de 399 metres i el negatiu de 356 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 8588 m
Total climbing: 401 m
Total descent: -359 m
Download file: 04-03-2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix