Aquest matí hem sortit la Greta i jo cap a les 7 :30 aproximadament. A les 7 he obert la finestra, hi havia llum de sobres per poder sortir a pedalar més d’hora, però fins les 7:30 no hem sortit, no tenia clar si la neu estaria bé. Hem encarat el carrer de casa i estava tot glaçat, he pensat que la neu estaria bé. Hem arribat al telecadira, la neu estava bé, allà on havia passat la retrac, estava fins i tot tova, genial.

Hem encarat la verda de rigor, la de sempre, la Château d’Eau, a la qu ehem trobat la verda de la dreta de tot ens hi hem posat, la Promenade en Forêt, però al arribar al creuament hem anat cap a la l’esquerre, hem creuat la blava Le Combe i hem anat a buscar el camí que hi ha a l’altra banda de la pista blava. El camí inicialment estava bé, però amb molt aneu i les rodes s’han enfonsat, he hagut de fer peu i caminar un parell de metres. Després m’he pogut posar sobre la bici i com que es bastant planer, amb 5 pinyons i amb cadència alta, les rodes no s’enfonsen, però a la que girat de nou, les rodes s’han enfonsat i no hi ha hagut manera de poder seguir pedalant, he caminat uns 30 metres més fins que he trobat de nou que la neu estava dura.

Hem creuat la pista verda Château d’Eau i hem seguit pel mateix camí, que creua de nou la pista i encara un camí que he pujat molt bé, la neu estava trepitjada per raquetes i per esquis de muntanya, just en aquests 2 pams, la neu estava dura i es podia pedalar bé. Hem arribat a la pista verda que hi ha al darrera, l’hem creuat i hem seguit el mateix camí que va creuant varies pistes fins arribar a creuar el remuntador que ja no funciona i arribada de nou a la pista principal i al telecadira. D’allà hem agafat el camí de sempre, el que segueix creuant pistes i arriba a passar per la Enduro 6 i arriba a l’inici de la Enduro 7.

La pega ha estat quan he arribat a la vermella Paul Riveil i he baixat per ella. M’he adonat que estava glaçada i sense neu quan he començat a baixar, però no he pogut fer res, només mirar d’aguantar-me de peu sobre la bicicleta, he clavat el fre de darrera buscant reduir velocitat, però no he aconseguit gran cosa, la bici amb la roda clavada ha agafat velocitat i ha començat a relliscar, m’he vist a terra. Al final he pogut reduir velocitat trobant neu i a la cantonada de la pista, m’he espantat molt, m’he vist a terra sense poder frenar. He seguit baixant amb cura fins arribar a la Promenade en Forêt de nou i he anat cap al telecadira de nou, per anar a buscar la pista verda Petite Verte, l’he baixat bé fins que he trobar de nou el mateix camí que he fet pujant, la baixada ha estat molt bé.

Aquí la Paul Riveil gelada i la por que he passat baixant.

 

Aquí la baixada pel camí de la Petite Verte a la Château d’Eau

Un cop a la Château d’Eau, hem seguit baixant per la mateixa pista fins arribar al telecadira i d’allà cap a casa. Hem arribat a casa amb 9,65km que hem fet amb 1 hora 11 minuts, a una mitja de 8,1km/h, amb un consum energètic de 680kcal en el meu cas, una mitja cardíaca de 133 ppm que es el meu 76% i una màxima de 155 ppm que es el meu 89%, una mitja cardíaca de 68 rpm, un desnivell positiu de 394 metres i un negatiu de 409 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 37969 m
Total climbing: 1165 m
Total descent: -1184 m
Download file: Puig_de_la_mola.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix