Hem tornat d’hora, avui amb molt de fred

Aquest matí hem sortit la Greta i jo a les 7:30, havíem d’estar a casa d’hora, havia de venir un tècnic de France Telecom a les 9 i no podia arribar massa tard, així que hem tornat d’hora. Ahir quan vàrem arribat hi havia 6 graus negatius, feia bastant de fred. Aquest matí, calculo que no devíem estar a menys 6 graus, potser a menys 4 si, estava nevant, bàsicament “barrufava”.

Hem encarat la base del telecadira pel carrer de davant de casa, encara era fosc, començava a sortir el sol, però començava només. Hem arribat al peu del telecadira, com que la pistes les conec i ja començava a clarejar, no hem tingut cap problema, hem encarat la pista verda de sempre, la Château d’Eau. La neu estava dura, suficient com per poder pujar sense gaires problemes però no tan per anar amb una bici normal, amb la FatBike he pujat bé.

M’he volgut posar de peu, he bloquejat la Mastodon, he baixat 4 pinyons i m’hi he posat, però no he pogut aguantar gaire, he tornat a asseure’m, pujo més de pressa. He seguit per la mateixa pista fins que he trobar el desviament de la Promenade en Fôret, he pujat bé, al principi he pujat una pinyó, però de seguida l’he tornat a baixar i he pujat amb 3 pinyons posats. He fet el creuament i he encarat la pista que et dur al creuament de Eyne. Com que duia un bon ritme, he mirat d’arribat a dalt amb bon temps, pulsacions sobre el 85%, 3 pinyons i cadència sobre 70 rpm.

Després del creuament de Eyne a l’esquerre cap al telecadira, la pujada ha estat bé, neu un pel mes tova. He notat fred, molt més del normal, feia un pel de vent i suposo que això no ajuda. Tenia les mans fredes i els peus freds, habitualment no em passa. He arribat al telecadira amb 37 minuts, un minut menys del que faig habitualment. He seguit per darrera del telecadira i pel camí que va creuant primer per la blava, després creues la verda i per últim el final de la negra, he seguit pujant i he deixat a la dreta l’entrada de la Enduro 6, he creuat el remuntador que puja a les vermelles de dalt i he creuat al final, on ja comença a ser més planer la vermella Paul Ribeil. He seguit recte pel mateix camí fins a trobar la Coulée de Font Frede.

Aquí hem parat a fer unes fotos i hem encarat la pista vermella avall. Es el terç final de la pista, la més senzilla, tot i que com que no esta trepitjada per la retrac, hi ha un munt de bamps. He pensat que amb l’amortidor no tindria problemes, i n’he tingut algun. Diguem que els bamps estaven un pel glaçats i he agafat velocitat, quan he mirat de frenar he relliscat de davant i he anat a parar a terra. Cap problema, no m’he fet res, però m’he omplert de neu i amb el fred que feia, no em feia gaire gracia. M’he posat de peu, els primers 10 metres després de la caiguda, he baixat com he pogut i després ja he baixat bé, m’he posat el cul endarrere i entre 17 i 20 km per hora amb la Greta al meu costat bordant metre baixàvem, hem arribat al creuament de Eyne.

Allà hem seguit baixant per la Promenade en Fôret, després del creuament hem baixat a la dreta i hem empalmat la Château d’Eau des de més amunt. Hem baixat, derrapant amb la FatBike i forçant que s’inclini de banda a banda fins a la part planera, d’allà fins al telecadira i fins a casa. Hem arribat al carrer de casa que he vist un camió de telèfons i era el tècnic que venia cap a casa, es a dir, hem arribat just, però bé. Tinc internet arreglat, es a dir ja tinc el router actiu de nou.

En total m’han sortit 9,72km que hem fet amb 1 hora i 5 minuts, a una velocitat mitja de 8,8km/h, en el meu cas un consum energètic de 659kcal, una mitja cardíaca de 141 ppm que es el meu 81% i una màxima de 161% que es el meu 92%. La cadència mitja de 67 rpm, el desnivell positiu de 430 metres i el negatiu de 435 metres.

Aquí us deixo el track d’avui, demà més.

Total distance: 9720 m
Total climbing: 434 m
Total descent: -441 m
Download file: 03-02-2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix