Aquest matí havíem d’estar de tornada a les 9 i poc, per tan he sortit amb la Greta cap a les 7:30, ja hi havia un pel de llum, ahir a aquesta hora estava fosc, però avui no hi havia núvols i feia pinta de sortir el sol i tenir un dia espectacular. El que si feia era fred, marcava 5 graus negatius, però ben abrigats, no es nota.

Hem sortit per anar a buscar la pista de davant del telecadira, com ahir no va nevar, hi van haver esquiadors i ha passat la retrac, avui la neu estava més compactada i he pogut pujar sense fer peu en cap moment. He encarat la verda de sempre, la Château d’Eau, he pujat a bon ritme. Anava malament de temps i la neu estava molt millor que ahir, per tan, he aprofitat. Pulsacions sobre el 85% i cadència per sobre de 70 rpm, això dona un bon ritme. Tan bon punt he arribat a la Promenade en Fôret, l’he agafada i he seguit pujant, estava més tova que la pista anterior, però tot i amb això, he pogut pujar bé. He seguit fins trobar-me amb el creuament i la part final fins al creuament de Eyne, prou bé. D’allà he encarat el telecadira de Saint Pierre dels Forcats, eren quasi les 8:30, així que tan bon punt he arribat al remuntador que puja a les vermelles de dalt de tot de l’estació, he baixat i he anat a buscar el mateix corriol pel que vaig baixar ahir, però estava molt millor, al estar trepitjada, he pogut baixar sense fer peu.

A la part de baix, Promenade en Fôret de nou, i m’he desviat a la dreta per anar a buscar la Château d’Eau, per la que vaig pujar ahir, directe fins arribar al telecadira i d’allà cap a casa, on he arribar passades les 8:30, devien ser les 8:40 aproximadament.

El que he provat i no es el primer cop, es, quan baixo per pista, amb velocitat, clavar la roda de darrera, inclinar un pel la bici i forçar amb el genoll al seient que la bicicleta derrapi de costat. Després canviar la posició i fer el mateix en sentit contrari, així aconsegueixo baixar com si esquiés, anant amb la roda de darrera de dreta a esquerre. No m’he vist molt agosarat, però cada dia que ho provo vaig fent un pel més de força i aconsegueixo que sembli més espectacular.

En total hem arribat a casa amb 7,23km amb 45 minuts i 44 segons, a una velocitat de 9,5km/h, amb un consum energètic de 525kcal, una mitja cardíaca de 145 ppm que es el meu 83% i una màxima de 166 ppm que es el meu 95%, una cadència mitja de 69 rpm, un desnivell positiu de 299 metres i un negatiu de 311 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7226 m
Total climbing: 300 m
Total descent: -314 m
Download file: 28-01-2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix