Aquest matí hem sortit a les 7:30 la Greta i jo, encara era fosc, però tenia ganes de bici, fa un parell de setmanes que no sortia amb la fatbike. Ahir va nevar molt, aquesta nit ha seguit nevant, poc però ha seguit fent i al matí quan he sortit m’he trobat que hi havia molt aneu verge, m’ha costat molt pujar i he hagut de caminar molt, crec que massa i tot.

He encarat la pista verda de davant del telecadira, la retrac havia passat ahir a la nit, al matí encara no, però com que la temperatura no ha estat per sobre de cero en cap moment, la neu no s’ha compactat gaire, les rodes s’enfonsaven i costava molt pedalar. He caminat des de la pista de trineus fins a davant del telecadira. Allà he pogut començat a pedalar, però quan ha començat a haver un desnivell per sobre del 7%, es a dir, res, la roda de darrera ha començat a enfonsar-se, he hagut de fer peu i tornar a caminar, he seguit fins a la part més planera de la Château d’Eau.

La Promenade en Fôret no estava trepitjada, així que he seguit pujant per la Château d’Eau, he hagut de caminar des del creuament de la Promenade en Fôret fins a la drecera que hi ha a la dreta per empalmar la Promenade en Fôret de nou. Allà, un cop ha estat més planer he pogut començar a pedalar de nou, però perquè no hi havia gaire desnivell. He seguit pujant fins al creuament de Eyne, al poc del creuament, hi ha un pel de desnivell, no he pogut seguir pedalant, he hagut de caminar. Un cop al camí que puja directament al telecadira, he pogut pedalar potser 10 o 15 metres, he hagut de fer peu i seguir caminant fins arribar quasi al remuntador que puja a les vermelles de dalt, massa neu, la retrac no havia passat, les rodes s’enfonsaven molt.

He entès que si sóc capaç de portar una cadència de 80 rpm, puc anar fent, però si baixo la cadència a 60rpm, ja no puc pedalar, haig de fer peu. Des del remuntador he començat a baixar, no he volt seguir pujant, era tard i la neu no permetia pedalar bé. He baixat per la pista blava Le Combe, un cop he trobat el desviament a l’esquerre, el corriol de baixada, m’hi he ficat. Massa neu, no he pogut seguir, he fet peu i caminant he aconseguit trobar la part més recte, a partir d’aquí he baixat sobre la bici sense gaires problemes.

Un cop m’he torbat a la pista verda de nou, la Promenade en Fôret, l’he baixat sencera, ja hi havia passat la retrac, però tot i amb això, la baixada no ha estat fàcil, m’ha costat baixar i he hagut de pedalar, massa neu. Hem empalmat la pista verda d’inici fins arribar al telecadira i d’allà cap a casa. HE arribat a casa a les 9 i poc, es a dir, m’ha costat una hora i mitja llargues per fer “res” de ruta. Massa neu, sense trepitjar i tova, espero que demà estigui millor.

En total m’han sortit 7,17km que he fet en 1 hora 13 minuts amb la bici en moviment, he tardat una hora i mitja llarga, he hagut de caminar massa avui. La velocitat mitja ha estat de 5,8km/h, el consum energètic de 456kcal, La mitja cardíaca de 133 ppm que es la meu 76% i la màxima de  el desnivell positiu de 162 ppm que es el meu 93%. La cadència mitja de 59 rpm, el desnivell positiu de 305 metres i el negatiu de 316 metres.

Aqui us deixo el track d’avui, tot i que no ha sigut res de l’altre mon

Total distance: 7264 m
Total climbing: 310 m
Total descent: -322 m
Download file: 27-01-2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix