Aquest matí hem sortit de casa la Greta i jo a les 7:30, encara era fosc. Aquesta nit ha estat nevant, no molt, potser hi havia 3 o 4 dits de neu nova, però amb les temperatures baixes que esta fent, hi ha molta neu pols encara, molta neu que amb la FatBike no es pot trepitjar bé, t’enfonses i no pots pedalar. Si hi ha inclinació, un bon desnivell, encara, sinó res de res, a caminar amb la bici al costat.

Hem encarat el telecadira, fosc quan hi hem arribat, hem creuat la balla fins arribar al peu del telecadira, la retrac ha estat treballant de matinada, la neu estava trepitjada. Per la neu trepitjada de la retrac no es va bé, si es del dia anterior, cap problema, però si es recent trepitjada, les rodes s’enfonsen molt. Hem encarat la primera pujada, la que ens dur a l’escola d’esquí, pujant per la pista verda de rigor, la Château d’Eau. Hem anat fent a bon ritme fins arribar al desviament de la Promenade en Forêt, hem pujat per aquesta.

La retrac no hi havia passat per aquí, es pujava millor, si més no a l’inici, després, a mida d’anar agafant alçada, m’he adonat que hi havia més quantitat de neu, per tan, tot i que la roda no s’enfonsa, has de fer més força per poder pedalar amunt, i m’ha costat un pel. Diguem, que he pujat amb 2 pinyons en contes de pujar amb 3, que si la neu esta bé, es pot. Hem arriba al creuament, hem seguit per la Promenade en Forêt fins arribar al creuament d’Eyne, avui he fet com ahir, m’he posat de peu una estona, però a diferencia d’ahir, la roda de darrera relliscava, per falta de pes i excés de neu.

He arribat al creuament assegut, he girat cap al telecadira, assegut i amb 3 pinyons, amb 39 minuts estava a dalt. Inicialment volia mirar d’anar cap a Eyne pel camí de darrera, però amb la quantitat de neu verge que hi havia i sobretot tova, he desistit. M’he decidit de baixat per la Château d’Eau, la part inicial la he fet pel lateral, per un corriol on baixa la gent esquiant, impossible, massa neu, m’he enganxat i he hagut de fer peu.

He tornat de nou a la pista i a la dreta i ha un camí, l’he agafat, impossible, la neu estava tova i les rodes s’enfonsaven, m’ha costat molt de poder baixar, tot i pedalar. He arribat a la pista que baixa a l’esquerre, he pogut baixar per la inclinació, però a la que ha baixat el desnivell, he hagut de caminar, impossible baixar per massa neu sense trepitjar. He anat a buscar el camí que baixa a l’esquerre, l’he fet a peu i després el camí creua la Petite Verte, després hi ha un camí. Estava tot molt bonic, realment espectacular, però la quantitat de neu acumulada feia impossible poder baixar sobre la bici. Quan ho intentava i havia de fer peu, la neu estava a l’alçada del meu genoll. He hagut de caminar tot el camí fins trobar de nou la Château d’Eau. No m’ha sabut greu perquè el paisatge era realment increïble, he fet bastantes fotos.

Un cop a la Château d’Eau de nou, hem baixat per la pista verda fins el final, passar el telecadira i encarar el carrer que ens dur a casa. He arribat a casa amb 7,95km que he fet amb 1 hora 5 minuts, a una mitja de 7,3km/h, amb un consum energètic en el meu cas de 534kcal, un mitja cardíaca de 139 ppm que es el meu 79% i una màxima de 165 ppm que es el meu 94% una cadència mitja de 65 rpm, un desnivell positiu de 336 metres i un negatiu de 325 metres.

Aquí us deixo el track d’avui:

Total distance: 8075 m
Total climbing: 340 m
Total descent: -330 m
Download file: 14-01-2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix