Ahir no vaig sortir, va estar nevant tot el dia i tota la nit i vaig pensar que no podria pedalar bé, i a més no em trobava gaire bé. Em vaig despertar tard i vaig deixar-ho. Avui no he perdonat, m’he llevat amb despertador i no he sortit fins que ha sortit el primer raig de llum, que ja era tard, eren les 8 del matí. Hem sortit la Greta i jo, hi havia moltíssima neu, ha estat nevant aquesta nit passada i tot i que poc, 4 o 5 dits han caigut, ben bé.

Hem encarat el telecadira, el carrer de casa estava ple de neu, el carrer principal, hi havia passat la llevaneus, però estava tot glaçat, hem encarat la primera pujada del telecadira, molta neu, tanta que fins que no he trobat neu trepitjada per la retrac m’ha costat molt de pujar i fins i tot, amb la neu trepitjada a la mateixa pista, la roda de darrera s’enfonsava molt al traccionar i m’obligava a fer peu un metre, buscant un part més dura. Com que la retrac ha passat a primera hora, abans que jo, la neu estava tova, estava perfecte per poder esquiar, però per pujar amb la bici, no.

He pujat la verda de rigor, la Château d’Eau, fins arribar a la Promenade en Fôret, pregant que hagués passat la retrac. No havia passat, m’hi he ficat i hi havia tal quantitat de neu que no he pogut pedalar ni un parell de metres, he acabat pujant a peu amb la bici al costat fins arribar al creuament de dalt, uns 600 metres calculo. La neu arribava al pedalier de la bici, un pam i poc de neu nova, neu pols. Tan bon punt he arribat a la part on havia arribar la retrac, he pogut començar a pedalar sobre la bici, he arribat a posat 3 pinyons de pujada, sense problemes. Suposo que venia amb ganes després de tanta estona caminant amb la bici al costat.

He arribat al creuament amb Eyne, he encarat el telecadira a la banda de Saint Pierre dels Forcats. Era tard, volia estar a casa a les 9, l’estació d’esquí la obren a les 9 i no vull que em diguin res per baixar amb la Fatbike i la Greta mentre algú baixa amb esquis, no es compatible. Per tan, tan bon punt he arribat al remuntador que puja cap a les vermelles de dalt, he encarat la baixada, he fet els primers metres de la blava Le Combe i abans d’arribar al primer revolt, i la baixada llarga, he agafat el camí que cau a l’esquerre. Un camí que no es veia, per la neu, que he mirat de baixar sobre la bici, però a la que la inclinació ha deixat de ser tan com a l’inici, no he pogut pedalar, he fet peu, amb caiguda inclosa, no m’he fet res, només he caigut de costat dret sobre un tou de neu.

He baixat buscant el camí, l’he trobat, no hi havia passat ningú, neu verge sense trepitjar i bastanta. Com que feixa baixada, no he tingut problemes per poder baixar, tot i que la neu em frenava. He arribat a la pista verda de nou, la Promenade en Fôret i he baixat pel mateix camí que he fet de pujada, però la part que he pujat a peu, sobre la bici. M’ha costat baixat, he hagut de pedalar, però si aconseguia tenir una velocitat per sobre de 9km/h, no hi havia problema. El problema era que hi havia tanta neu, que m’arribava al pedalier de la bici, per tan, cada volta de pedal, entrava el pedal i el peu dins de la neu. Una sensació molt curiosa, tot sigui dit. No m’ha relliscat en cap moment, funciona molt bé amb neu verge. He arribat de nou a la pista verda d’inici i després de treure-li a la Greta gel que se li havia fet entre mig dels coixinets dels peus, hem fet via cap a casa. Ja eren les 9:15, he arribat al telecadira i ja pujava gent i n’hem trobat un que baixava per la pista vermella.

Hem arribat a casa amb 7,53km que hem fet amb 1 hora 5 minuts, a una mitja de 6,9km/h, amb un consum energètic en el meu cas de 527kcal, la mitja cardíaca de 131 ppm que es el meu 75% i una màxima de 151 ppm que es el meu 81%. El desnivell positiu de 311 metres i un negatiu de 313 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7600 m
Total climbing: 314 m
Total descent: -317 m
Download file: 29-12-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix