Aquest matí hem sortit la Greta i jo cap a les 8 del matí, aquesta nit ha fet molt de fred, ahir varen dir a les noticies que baixarien les temperatures per sota de zero graus i realment aquest matí hem sortit sota zero. No tenia clar que volia fer, però em venia de gust fer alguna trialera de baixada, aprofitant que no hi ha molta neu.

Hem pujat per la mateixa pista verda d’ahir, primer la Château d’Eau i després la Promenade en Forêt  fins trobar el creuament amb la pista blava, llavors l’he creuat i he agafat el camí que creua fins a la Château d’Eau de nou. Es curiós veure que sense neu puc pujar amb 3 pinyons i amb neu, en algun punt haig de fer peu i amb tot el ferro posat. He seguit el camí després de creuar la verda, et dur fins a la Petite Verde i de nou la Château d’Eau, seguint el camí es surt de l’estació d’esquí, el camí et dur a la muntanya de l’esquerre de l’estació. Hi havia gel, suposo que com que aquests dies han estat sobre de zero, la neu s’ha desfet i aquesta nit s’ha fet gel.

Tan bon punt hem arribat a dalt de tot, hi ha uns metres planers fins que s’arriba a un pla, seguint recte hi ha un cartell on diu que hi ha animals lliures, però la trialera comença cap a l’esquerre. Hem fet les fotos de rigor, he engegat la GoPro que he instal·lat al morro de la fatbike i hem començat a baixar. He gravat els 10 minuts que tardes en baixar fins a baix de tot, però es veu molt light, realment es la part més dura que hi ha davant de l’estació, hi ha un parell de punts que estan marcats com a “perillosos”, i amb la càmera no es veu res estrany.

 

No es veu bé la baixada, però la part inicial amb la Greta bordant i demanant de no parar

Hem arribat al pla dels esquirols, i en contes de tornar cap a l’estació creuant el riu, hem seguit baixant fins a la carretera que va a Planes, bàsicament com que no hem estat per sobre de zero en cap moment, la Greta no tenia fang a les potes, i creuar el riu, volia dir, mullar-li les potes i segurament fang després. Hem tornat per la carretera de Planes fins a casa.

Hem arribat a casa amb una hora exacte, 8,71km a una mitja de 8,7km/h, un desnivell positiu de 426 metres i un negatiu de 405 metres, la mitja de cadència de 68 rpm, la mitja cardíaca de 141 ppm que es el meu 81% i una màxima de 161 ppm que es el meu 92%. En consum energètic de 691 kcal.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 8763 m
Total climbing: 429 m
Total descent: -409 m
Download file: 26-11-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix