Aquest matí m’he llevat sense despertador, avui tornàvem del Pirineu a Sitges de nou, he sortit amb la Greta amb idea de fer la Enduro 7, a l’hivern no la puc fer, la part de dalt té massa neu, i després mirar de pujar de nou al pla del telecadira i fer quelcom de més.

He encarat la pista verda de rigor, la Château d’Eau i la Promenade en Forêt fins el final, es a dir les 2 verdes de rigor que et duen al pla del telecadira a dalt de tot. He pujat un pel més ràpid que els últims dies, suposo que la boira i el fred han ajudat a pujar millor. La pobre Greta s’ha posat perduda de terra amb la humitat i la rosada, però s’ho ha passat d’allò més bé.

Tan bon punt he arribat a dalt, he seguit el camí que passa per darrera y que voreja el final de la verda Roc Rouge, la blava Petite Fontaine i la negra de Saint Pierre dels Forcats, la Petite Noire. El camí segueix i deixa a mà dreta l’entrada de la Enduro 6, seguim el camí i tan bon punt creuem la Paul Ribeil, a la dreta surt la Enduro 7. He fet parada i unes fotos i hem començat a baixar la Greta i jo. La Enduro 7 passa per la Promenade en Forêt un parell de cops i agafa un camí de tornada a la mateixa pista per empalmar amb la Enduro 6, ambdues tenen el mateix final.

En contes de baixar, he agafat un corriol que puja, que no havia fet mai de pujada, només de baixada i amb la FatBike, però es puja bé. Arriba a la pista blava La Combe, he pujar per la blava fins al telecadira. He hagut de passar la bici i jo per sota del filferro electrificat, no hi ha tanca en mig de la pista i un cop al telecadira, he parat a fer una foto i he baixat per la Enduro 5. Estava tancada al cap d’uns metres, però he seguit. Suposo que l’han tancat perquè estan talant alguns arbres i en un parell de punts has de fer peu, el camí no esta prou net. La baixada es molt maca, no tan dura com la part inicial de la Enduro 7, però es fa bé, amb neu es de les senzilles.

La part final, tan bon punt surts de nou on es divideixen La Combe i Le Mur Électrique, ambdues blaves, m’he colat i he anat a buscar la part final de la Enduro 4, no pas de la Enduro 5, a la part final s’ajunten de nou ambdues i he seguit cap a casa. Amb 3 dies he fet totes les 5 enduro que hi ha davant de casa, diguem que he passat per alguna part d’elles, avui he passat per la 7, la 5 i la 4, la 6 i la que no esta marcada les vaig fer senceres.

En total m’han sortit 10,46 km que he fet en 1 hora 9 minuts, a una mitja de 9km/h, no poso res de la màxima perquè amb la Greta no puc baixar ràpid, no em pot seguir i he hagut de canviar la pila del sensor de cor, avui he pedalat molt, per sota del 20% de pulsacions. El que si em surt es un consum energètic de 914kcal, una cadència mitja de 74 rpm i un desnivell positiu de 554 metres i un negatiu de 501 metres.

Aquí us deixo el track d’avui, com sempre, pocs quilòmetres i molt de desnivell.

Total distance: 11685 m
Total climbing: 561 m
Total descent: -507 m
Download file: 19_08_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix