Aquest matí hem quedat a les 8 al Caprabo, amb el canvi horari, eren les 7 d’ahir, les 8 d’avui. Érem el Damià, l’Anna, el Santi i jo. Havíem quedat amb el Fer, però s’ha adormit i hem quedat més tard a dalt a quatre camins, a l’inici de la trialera que baixa i que agafem quan anem cap a Olivella. Donem per estrenada la temporada 2017, primera sortida oficial.

M’he notat, com em va passar l’any passat, un pel diferent de la bici, s’ha de contar que la FatBike i la Cannondale Trigger no tenen res a veure. A la Trigger li vaig muntar, que no havia provat encara, els pinyons de darrera, la cadena i el desviador de la FatBike, de quan vaig fer el canvi al 11-42. No he hagut de fer res, suposo que el devia ajustar bé i he pogut pedalar bé. Els pinyons tenien uns quants milers de quilòmetres, per tan, els que duc ara, els de la FatBike, els mateix que duia originalment a la Trigger, tenen uns 650 quilòmetres, es a dir, estan nous amb comparació al que duia.

Hem pujat la Fita, a bon ritme, hem anat fins als caçadors, després Holandesos, la casa nova i baixada fins a la Fasina. Com que havíem quedat amb el Fer, no hem fet la trialera de Jafra, hem baixat per la Fasina cap als Massets directe, d’allà hem anat a buscar la trialera que puja paral·lela al camí dels Massets de Dalt a Quatre Camins, la que puja per l’esquerre i hem pujat bé. Si més no jo, he fet peu en un punt, però la resta bé.

Tan bon punt hem arribat a dalt hem seguit el camí recte i hem anat a sortir al camí principal que va de Valles Altos a Sant Pere de Ribes a Quatre Camins. Havíem quedat amb el Fer aquí, però no ha aparegut. Li he fet un truc i m’ha dit que venia de camí, als 5 minuts han aparegut ell i el Carlos. Tots 6 hem encarat la trialera de baixada que cau en sentit contrari del camí que dúiem i seguidament hem acabant pujat cap al cementiri d’Olivella, sense arribar-hi, hem anar a m’a esquerre per un corriol que hem fet varies vegades i que no té cap perill, però es prou divertit. Estava un pel humit, però no hem tingut cap problema per mullat.

En un punt concret, l’Anna i el Santi que venien a darrera no han aparegut, ha aparegut el Santi preguntant per l’Anna, li he fet un truc i s’ha perdut, ha seguit pel camí equivocat. El Damià que es tot un senyor, ha fet camí de tornada a trobar-la i venir amb ella. D’allà hem anat fins a Can Suriol i per la pista que voreja la carretera d’Olivella fins a Olivella. Hem pujat els últims metres per carretera, no hi ha camí, fins a la plaça del poble, d’allà, hem anat a buscar el cementiri per la pujada que hi ha al darrera de la carretera normal que puja al Cementiri. Aquí s’ha perdut el Santi, i el Damià que ens ha demostrat que es tot un senyor, ha anat a buscar-lo també, ha agafat el camí equivocat.

Tan bon punt ens hem trobat tots 6 de nou, foto de rigor i caminet amb trialera inclosa de tornada. Es el camí que hi ha entre el cementiri i el camí que et dur a l’equip elèctric, esta un pel tapat per falta de us i per les últimes pluges, però es pedala bé. La part final té una trialera que no té gran cosa, però s’ha de vigilar, et pots caure per davant sense problemes. He fet fotos a tothom, però el Carlos que venia l’últim, tan bon punt l’he felicitat, duia el pes massa al davant i ha caigut per davant de la bici. No s’ha fet res, només una rascada, però duia roba d’hivern.

Ja era tard i teníem un pel de pressa, així que hem agafat camí de tornada a ritme, hem anat pedalant fins trobar-nos de nou al final de la trialera d’inici on hem trobat el Fer i el Carlos, i hem anat pedalant fins trobar la pista que va de Olivella a Quatre Camins per anar pujant fins a Quatre Camins. Ens hem acomiadat del Fer, el Carlos i el Santi i l’Anna, el Damià i jo hem tornat a ritme, era tard. Hem baixat als Massets de Dalt per la pista principal, després a la Fassina, i pujada pel camí de rigor fins els Caçadors. Allà el Damià s’ha acomiadat, tenia pressa, he esperat l’Anna i hem baixat la Fita fins al Caprabo i d’allà cap a casa cadascú, amb bon gust de boca i bon ritme.

A mi en total m’han sortit 36,09km que hem fet en 2 hores 31 minuts, a un ritme de 14,3km/h. En el meu cas, un consum energètic de 1936 kcal, la mitja cardíaca de 130 ppm que es el meu 74% i una màxima de 168 ppm que es el meu 95%. La velocitat màxima de 50,7km7H, la cadència mitja de 74 ppm, el desnivell positiu de 885 metres i el negatiu de 910 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 35998 m
Total climbing: 927 m
Total descent: -955 m
Download file: 26_03_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix