Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo, l’Anna ha cancel·lat d’hora, cansada i amb una setmana dura a més del dit del peu trencat, li han fer repensar-se correctament que fer. Érem el Santi, el Mario, el Damià i jo.

El Mario fa molt de temps que no sortia amb nosaltres, últimament esta fent molta carretera, i particularment m’ha fet il·lusió que vingués avui.

No teníem ruta establerta, però havíem quedat amb un veí del Santi a les 9 a la Plana Novella, per tan hem fet pujada de la Fita, em encarat els Holandesos i hem seguit cap a Campdasens, però el Mario s’ha adonat que no duia l’ampolla d’aigua quan ha havíem passat el desviament de Vallgrassa i començàvem a pujar. Hem fet la volta i hem trobat l’ampolla als Holandesos, algú l’havia trobada i l’havia deixada sobre el mur.

Ampolla de nou a la bici, hem tornat a fer el camí d’on veníem, però ens hem desviat per anar cap a Vallgrassa, hem fet pista fins creuar la carretera del Rat Penat, hem baixat a Vallgrassa i hem seguit el corriol fins arribar a la urbanització de la Plana Novella. Hem encarat carretera a Can Grau fins que hem agafat el desviament a mà esquerre cap al Castell Budista i d’allà fins a casa del veí del Santi. Eren les 9 aproximadament.

Ens ha demanat un parell de minuts, i hem anat a deixar roba a casa del Santi, començava a fer calor i de bon matí el Santi ha aparegut amb una jaqueta d’hivern.

El veí del Santi es fa dir “Chapa”, no esta gaire en forma, però li hem dit que no patís, que com sempre el ritme el marca el més lent. Hem agafat camí de tornada cap a Jafra, d’allà hem baixat pel corriol que comença al pàrquing fins a la pista que va de la Fassina als Massets. Hem pujat als Massets de dalt i hem agafat el corriol de l’esquerre, el que puja paral·lel a la pista principal que va a quatre camins.

El Mario l’ha feta sencera sense posar peu, no esta malament, el Santi igual, però això ja es normal, la resta hem hagut de posar peu en algun moment, però hem pujat prou bé.

El Mario havia d’estar a casa a les 10, així que hem decidit encarar la tornada per la urbanització Can Pere la Plana, baixant per pista fins i carretera fins arribar el desviament que va a la Granja Escola Can Pere, d’allà per corriol fins arribar de nou a la urbanització i per corriol de nou fins arribar al camí que va cap a Sitges i a Sant Pere de Ribes de rigor, ens hem desviat per la riera i hem anat cap a Sant Pere de Ribes. D’allà al Castell, i hem pujat un pel cap al Montgrós, tornada per l’antic Casino de Barcelona passant per l’hospital Sant Camil i Puigmoltó, l’autòdrom i ja a Sitges, pel passeig fins a casa. El Santi i el Chapa han fet via cap al Caprabo per pujar la Fita i tornar cap a casa.

En total m’han sortit 49,98km que hem fet en 3 hores 7 minuts pedalant sobre la bici, a una mitja de 16,1km/h, una velocitat màxima de 54km/h, en el meu cas un consum energètic de 2315kcal, una mitja cardíaca de 132 ppm que es el meu 75%, perfecte i una màxima de 175% que es el meu 99%. La veritat es que a l’inici, la pujada a la Fita i l’anada cap a Campdasens hem dut un ritme important, hem pujat ràpid i jo anava un pel pujat de voltes. La cadència mitja de 74rpm, el desnivell positiu de 1041 metres i el negatiu de 1061 metres.

El Damià ha vingut molt de llarg, l’hem deixat endarrere un parell de cops, quan hem parat un moment s’ha tret els pantalons llargs, i tot i anar de llarg al cos, ha canviat molt el tema, ha començat a pujar com sempre puja ell, amb esprings importants i deixant-nos a tots endarrere. El Mario ja ha vingut d’estiu i esta molt en forma, anava a un ritme molt bo, jo he sortit d’estiu i m’he tret els “manguitos” al final, ja comença a fer calor. El Santi també s’ha tret roba al final, després del Castell a Sant Pere de Ribes i curt de baix i de dalt ha anat molt millor.

La setmana vinent volem fer el Purgatori, hem de començar a agafar forma per la sortida llarga de juny.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 49977 m
Total climbing: 1046 m
Total descent: -1067 m
Download file: 23_04_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix