Aquest matí a les 7:30 estàvem el Javi i jo al Caprabo, he sortit cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes on havíem quedat amb la resta. Han aparegut a temps el Santi, el Mario, el Fer i un veí seu, el Carlos.

Hem agafat carretera d’Olivella i cap a Les Gunyoles, passant per pista i corriols i anat a parar a Can Suriol abans d’agafar la pista que et dur a Les Gunyoles. A meitat de camí, aproximadament, hi ha una cadena i habitualment seguim la pista que segueix recte, però avui hem girat a l’esquerre i hem agafat la pista en sentit contrari, hem anat pujant cap a l’Arboçar.

Hem creuat l’Arboçar i hem agafat algun tros de pista que agafem habitualment quan tornem de Les Gunyoles, la ruta típica, però en sentit contrari. Hi ha un dipòsit d’aigua gran, allà ens desviem i comencem a pujar cap al Cim de la Penya del Papiol, marca 330 metres. Es factible, però la pujada es molt dura i el paviment no té gaire tracció, tot i que es pot fer pujant amb tot el que durs a la bici.

Un cop a dalt, la foto de rigor i hem caigut cap a Sant Miquel d’Olèrdola, per la trialera que baixa pel costat de la cantera que hi ha a l’entrada de Viladellops. Es una trialera molt tècnica i molt dura, acabes amb mal de mans i has de vigilar per no relliscar.

Un cop a la cantera, hem pujar per carretera cap a Viladellops i hem agafat la tornada típica de Les Gunyoles per sota de Viladellops, arribant a Mas Milà, la urbanització, i per carretera fins a Can Lloses, d’on hem sortit al matí. Des d’allà cap a Sitges.

Jo m’he acomiadat de la resta que han seguit tots cap a Sant Pere de Ribes a l’alçada de la riera, era tard per mi i la resta anaven bé de temps.

He arribat a casa a les 11:35 i en total m’han sortit 43,60km que hem fet amb 2 hores 54 minuts pedalant, a una mitja de 15km/h, una velocitat màxima de 54,5km/h, en el meu cas un consum energètic de 2167kcal, la mitja cardíaca de 137 ppm que es el meu 78% i una màxima de 177ppm, a la tornada per carretera cap a Can Lloses que segons el meu Garmin es un 101%. Això vol dir que esta mal ajustat el GPS, li haure de fer un cop d’ull. La mitja de cadència de 76 rpm, el desnivell positiu de 1050 metres i el negatiu de 1090 metres.

La setmana vinent més, però aquí us deixo el track d’avui per si algú el vol seguir.

Total distance: 43518 m
Total climbing: 1049 m
Total descent: -1088 m
Download file: 06_11_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix