D’esquerre a dreta som el Ramón, el Xavi, el Santi a terra, el Damià, el Raül i l’Anna.

Aquest matí a les 7:30 estàvem el Ramón, el Damià, el Xavi, l’Anna i jo al Caprabo, he manat cap a Sant Pere de Ribes, havíem quedat a les 8 a Can Lloses, hi havia el Santi allà esperant-nos.

Hem anat per carretera cap a Olivella i ens hem ficat a mà dreta cap a la Casa de Colònies, i per pista fins a Can Suriol.

D’allà fins a Gunyoles per muntanya, sense gaire problema.

Hem anat a un ritme bo, no molt ràpid ni molt lent.

Un cop a Les Gunyoles el Ramón s’ha menjat una peça de fruita i hem baixat cap a Avinyonet de Dalt, d’allà la tornada ja es coneguda, ràpida i sense problemes fins a Mas Milà, carretera fins a Can Lloses i cap a Sitges pel mateix camí que hem agafat a l’anada.

En total m’han sortit 45,20km que he fet en 3 hores justes, a una mitja de 15km/h, una velocitat màxima de 45,9 km/h, en el meu cas un consum energètic de 2031 kcal, la mitja cardíaca de 125 ppm i la màxima de 170 ppm, la mitja de cadència de 71 rpm, el desnivell positiu de 828 metres i el negatiu de 859 metres.

Aquí un deixo el track per si voleu seguir-lo.

Total distance: 45050 m
Total climbing: 939 m
Total descent: -963 m
Download file: 15_05_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix