Aquest matí a les 7:30 estàvem el Xavi, l’Anna i jo al Caprabo, hem anat cap a Sant Pere de Ribes, on havíem quedat a les 8 a la Plaça de l’Ajuntament amb el Fer i el Santi. El Fer ha fallat, ja va avisar ahir.

Hem fet via cap a Vilanova passant pel Castell a Ribes, hem arribat a Vilanova on inicialment hi havia d’haver el David, però ahir a la tarda va tenir una urgència i va suspendre, espero que no sigui res.

A les 8:30 estàvem a Vilanova, tot a temps, hem anat fent via cap als Balcons i hem afrontat la primera pujada forta del dia, la que puja al cim dels Balcons, tot i esta encimentada, es dura de nassos, hi ha desnivells importants.

Hem fet una parada per fer algunes fotos mentre arribàvem tots i hem anar pedalant cap a la Casa Alta, per deixar la pujada de la Casa Alta a la dreta i baixar cap al Pantà de Foix pel corriol empedrat que hi ha a mà dreta.

Hem fet la pujada de rigor, que he repetit 3 cops i he acabat pujant a peu, no he tingut el dia avui i hem baixat fins arribar a la base del Pantà, per on, després de saltar la cadena, hem pujat per darrera fins arribar al cim de la presa.

Un cop allà, hem rodejat el pantà, amb parada per fer foto inclosa i hem anat a parar a la carretera que va a Torrelletes.

Carretera avall fins a creuar al pont i a mà esquerre segueix la pista que ens dur a Torrelletes, tot i que es pot fer recte per carretera, hi ha només 3 kilòmetres.

Un cop a Torrelletes, hem fet una parada d’uns minuts, l’Anna ha menjat una barreta i hem seguit la ruta, ja de tornada.

Després del poble, hi ha la pista que puja fins a la Casa Alta, i a l’inici hi ha una trialera bastant dura, que hem fet el Santi i jo, l’Anna no l’ha vist i el Xavi no s’hi ha vist en cor.

Un cop a la Casa Alta, hem seguit per arribar a la part que està encimentada i baixada fins a trobar de nou el camí que hem agafat inicialment per baixar al Pantà, hem anat a l’esquerre cap al Fons de les Oliveres.

El Santi i jo hem agafat la drecera que esta molt tocada al primer revolt, l’hem fet, però hi ha molta pedra i té un punt de perill. La resta de la baixada pel Fons de les Oliveres es conegut i molt divertit.

Al punt més difícil, que esta ple de pedra grossa, anàvem el Santi i jo, i no m’hi he vist amb cor, el Santi l’ha fet per la dreta i jo l’he repetit, per allà on l’havia baixat ell, l’he fet, molt content per això.

Hem seguit pel Fondo de les Oliveres fins al final i hem anat a l’esquerre, cap a Vilanova i la Geltrú.

Un cop hem arribat a la plaça de la masia que hi ha uns metres més amunt d’agafar el desviament, hem baixat pel corriol. Hi ha una trialera prou interessant i divertida, es dura, però es fa bé. L’hem baixat tots fins el final, perfecte.

Després hem agafat la pista que ens torna i després del pont de l’autopista, just abans d’arribar a la Cava, hem agafat el camí de la dreta que ens dur a Vilanova i la Geltrú, d’allà hem seguit fins arribar al Far i hem tornat per la costa, primer per la banda de sobre de la via del tren, i un cop a les cases del Mar hem anat pujant fins arribat al cim on es veu el Dolçe i hem baixat a creuar la via del tren.

L’Anna s’ha caigut, no s’ha fet res, però ha quedat encaixonada dins un esbarzer i no podia sortir, el Xavi ha anat al seu rescat. Cap problema, a part d’alguna punta a les cames i al cul.

Hem baixat cap a l’Altlàntida i hem seguit per l’Hola fins arribar al final del passeig, al Punta Golf.

Allà hem pujat les escales que hi ha amb la bici a l’espatlla, i passeig avall cap a casa.

En total m’han sortit 54,88km que hem fet a un ritme lent però constant de 13,8km/h, en total 3 hores 58 minuts, amb una velocitat màxima de 43,9km/h i en el meu cas un consum energètic de 2590kcal, la mitja cardíaca molt baixa, a 118 ppm i la màxima en algun punt a 166 ppm, baixeta també, ha estat una sortida tranquil·la des del punt de vista d’esforç, si més no en el meu cas. La cadència de 68 rpm, el desnivell positiu de 979 metres i el negatiu de 1071 metres. Entre ahir i avui hem fet 100km, no està malament per anar agafant forma per la sortida llarga del 10 al 12 de juny.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 54760 m
Total climbing: 1083 m
Total descent: -1173 m
Download file: 16_05_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix