D’esquerre a dreta sóm el Xavi, l’Anna, l’Albert, el Leo, el Joan, el Raül, el Xavi i el Santi

Aquest matí hem sortit de camí a Sant Feliu de Codines amb el meu cotxe el Xavi, l’Anna i el Santi, les 4 bicis al cotxe i una hora de camí.

No plovia quan hem marxat de Sitges, però a l’alçada de Cerdanyola ha començat a ploure, a ploure molt.

Hem pensat que a l’alçada que estàvem, segurament no sortíssim, però esmorzaríem a Sant Feliu de Codines i prou.

Hem arribat al Centre Cívic cap a les 9 menys deu del matí, no hi havia ningú dels que havíem quedat, així que hem entrat i ens hem assegut en una taula, tot esperant la resta.

A les 9 i poc ha arribat el Xavi Guardia, molt abrigat i moll, amb la bici.

Hem demanat un entrepà i quelcom de beure i hem anat esmorzant.

Entre tan han vingut el Leo, el Joan i l’Albert.

Cap a les 10 aproximadament no plovia, així que hem decidit sortir, pedalada més curta, però ja que hi érem, havíem de tastar terreny.

Tan bon punt ens hem preparat, tota la roba que dúiem, feia fred, estàvem a 13 graus, hem sortit. Llavors a començat a ploure.

Hem seguit tot i que plovia, no hem agafat fred ja que pedalant generes escalfor.

Primer corriol, una trialera molt maca que baixa fins a Sant Miquel del Fai, des d’allà hem seguit per pista ampla, una pujada llarga i constant que ha acabat amb les rodes de les bicis plenes de fang i pesant cada bici uns quants quilos de més.

Un cop a dalt, s’ha mirat la hora i s’ha decidit baixar per la via més ràpida, no la més maca, però amb el dia que feia, suficient.

La baixada ha estat llarga i amb molt de fang.

Tot el fang de les rodes ha desaparegut, però la pista relliscava molt, i hem quedat ben plens de fang, cara, cames, cost, tots nosaltres. Les ulleres quedaven plenes de fang de seguida i no es veia res, hem hagut de fer varies parades per netejar ulleres, tot i que el Santi i el Xavi Guardia han decidit baixar sense ulleres, un pel valents per part meva.

Hem fet un parell de pujades i baixades més, alguna trialera i hem anat a parar a una urbanització que pertany a Sant Quirze de Safaja, d’allà de tornada tranquil·lament cap a Sant Feliu de Codines.

El Joan ens ha deixat al final, ha tornat per carretera i la resta hem seguit per muntanya, per carretera hi havia 25 minuts i per muntanya uns 40, però ja no venia d’aquí.

Jo he acabat posant la bici al riu, just la part de sota del desviador per treure el fang de la cadena, es quedava enganxada i no et permetia pedalat bé, tot i que crec que aquest problema l’ha tingut tothom.

Un parell de corriols més i ja de tornada a Sant Feliu de Codines, hem fet una passada per aigua a casa del Xavi, les bicis a fora amb la mànega i cap al cotxe. Hem arribat a les 15:10 a Sitges, contents i plens de fang.

Aquí us deixo unes fotos de la sortida.

En total m’han sortit 28,20 kilòmetres que hem fet en 2 hores 34 minuts pedalant, a una mitja de 11km/h, una velocitat màxima de 36,5km/h, en el meu cas un consum energètic de 1717kcal, la mitja cardíaca de 129ppm, la màxima de 168 ppm, la cadència mitja de 68rpm, el desnivell positiu de 628 metres i el negatiu de 532 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 28291 m
Total climbing: 662 m
Total descent: -569 m
Download file: 08_05_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix