Aquest matí hem sortit la Greta i jo, a les 7:50 sortíem de casa, el primer raig de llum, hem sortit al carrer. Ahir va nevar durant tota la tarda, també va fer molt de vent. Hi havia 4 dits de neu nova a la porta de casa, però es podia pedalar bé. Hem arribat al telecadira, la neu estava trepitjada, les màquines s’han posat a treballar a les 7 del matí. La neu de davant del telecadira estava tova, les rodes, sobre tot la de darrera, s’enfonsava bastant al pedalar en pujada. Hem encarat la Château d’Eau, la pista verda que passa per davant de la caseta de l’escola d’esquí i hem anat fent via fins arribar a la verda de la dreta de tot, la Promenade en Forêt. Estava trepitjada, la retrac l’ha treballat aquest matí, ens hi hem ficat i hem començat a pujar, la neu estava tova i les rodes s’enfonsaven molt, m’ha costat molt pujar. Just al arribat al revolt, he hagut de fer peu i fer-lo amb la bici la costat massa neu. Sortint del revolt, he buscat arbres i he pujat de nou a la bici, sota els arbres hi ha menys neu. He seguit fins arribar al creuament de la pista blava, a partir d’allà la pujada ha estat més senzilla.

He seguit pujant per la Promenade en Forêt fins al creuament de Eyne i des d’allà fins el telecadira. M’ha costat uns minuts més del normal, massa neu tova. Tan bon punt he arribat al telecadira he anat a la dreta, he anat a buscar el bar. En aquest punt m’he posat de peu, he bloquejat la Mastodon i de peu he anat pedalant, em feia mal la cama dreta, la Ciàtica estava apareixent. Just passar el bar he parat per fer unes fotos i he començat a baixar. He anat a buscar el telecadira, he baixat per sota del telecadira el primer tros. Hi havia tanta neu que m’ha costat baixar per falta d’inclinació.

A la que he arribat a la Petite Verte he baixat per la pista, no estava oberta, no l’han trepitjat. M’ha costat molt baixat, però he aconseguit arribar al camí que baixa a l’esquerra sense fer peu. HE hagut de pedalar en baixada, amb neu per sobre del pedalier, però he baixat. El camí estava millor de neu, es podia baixar bé.

Quan he arribat a la Château d’Eau, he creuat la pista anant a buscar el camí que segueix per l’altre baixa, he vist molta neu i no he reduït pensant que la creuaria sense problemes. La pega ha estat que la roda de davant s’ha enfonsat a la neu i la bici ha frenat en sec. He notat un cop al cap i un crec al coll, m’he adonat que he sortit per davant de la bici i he picat de cap amb el terra, contant que hi ha un tou de neu important i m’ha parat el cop. No m’ha passat res, diguem que em fa mal el coll, les cervicals.

He pujat de nou a la bici i he seguit el camí de baixada. He tornat a aparèixer a la pista verda de nou i m’he deixat anar per la part final de l’Enduro 4, hi havia menys neu del que pensava. He arribat a la pista Le Mur Éléctrique, l’he creuat i he seguit per la part final de la pista d’enduro fins arribar a la blava Le Combe. Allà hem encarat el telecadira i hem arribat a casa amb molta neu, sobre tot la Greta.

En total m’han sortit 7,44km que hem fet amb 1 hora 6 minuts a una mitja de 6,7km/h, en el meu cas un consum energètic de 738kcal, una mitja cardíaca de 131 ppm que es el meu 75% i una màxima de 157 ppm que es el meu 90%, una mitja de cadència de 62 rpm i el desnivell tan positiu com negatiu de 339 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7549 m
Total climbing: 344 m
Total descent: -343 m
Download file: 02-01-2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix